5 Jarig contract voor spoed-/ calamiteitendienst met Eigen haard en Rochdale!

calamiteiten

5 Jarig contract voor spoed-/ calamiteitendienst met Eigen haard en Rochdale!

Ruitenheer mag zichzelf trotse nieuwe partner benoemen van Eigen Haard en Woningstichting Rochdale Amsterdam voor calamiteiten!

De samenwerking

Afgelopen vrijdag mochten wij onze handtekening zetten onder een 5 jarig contract voor de spoed-/ calamiteitendienst van Eigen Haard en Rochdale. De samenwerking zal verlopen met onze vertrouwde partners Oké Groep B.V., Cebro Beheer & Onderhoud B.V. / Cebro Projectondersteuning B.V. en Projects Support Calamiteiten.

Het ziet er niet alleen mooi uit, maar het voelt ook goed om deel uit te maken van het team dat gericht is op het helpen van anderen. Onze samenwerking zal leiden tot een efficiëntere en effectievere manier van werken, wat resulteert in een betere ervaring voor degenen die onze hulp nodig hebben.

Wij zijn dankbaar en trots dat wij de komend 5 jarig contract 24/7 met onze calamiteitendienst klaar mogen staan voor de huurders. Uiteraard willen wij ook onze collega partners feliciteren met deze mooie samenwerking!

5 jaar Contract calamiteiten 5 jarig contract taart samenwerking

Onze calamiteitendienst

Ruitenheer verzorgt naast vele andere diensten ook 24/7 professionele hulpverlening voor

Wateroverlast, brand, storm, inbraak, milieu-incidenten of andere calamiteiten die helaas slecht te voorspellen zijn. Met Ruitenheer weet u zeker dat u snel over een deskundig team beschikt dat adequate en professionele hulp biedt. In welke situatie dan ook.

Naast 24/7 calamiteiten service bieden wij ook lekdetectie aan. Een lekkage komt namelijk ook voor bij calamiteiten, daarom bieden wij deze dienst nu ook aan. Zo dat wij echt een totaaloplossing voor u kunnen zijn.

Lekdetectie

Een lekkage in uw huis zoals aan het dak, of op een andere plaats in huis, is niet alleen vervelend maar kan ook veel schade aanrichten. Soms kunt u lekkages zelf makkelijk voorkomen, maar zeker bij lastige plekken zoals het dak, of de muur, is het erg belangrijk om zo snel mogelijk de hulp in te roepen. Het is namelijk vaak niet makkelijk om de oorzaak van een lekkage vast te stellen. Bovendien zien veel mensen het zelf ook niet zitten om hun dak op te gaan en daarin wind en weer op zoek te gaan naar scheefliggende dakpannen of andere mysterieuze oorzaken van de lekkage.

Bel direct met ons Calamiteiten nummer via 0800-7848364337, die 24/7 beschikbaar is voor alle calamiteiten. Door heel Nederland staat ons eigen calamiteiten team voor u klaar.

Lees ook deze berichten

[test_dump]