Voedselbank deeld 450 Chocolade paashazen uit

Jaaroverzicht 2021

De 450 chocolade paashazen staan klaar bij de voedselbank in Almere!

paashazen / voedselbankIn samenwerking met Ons Almere en Vereniging van Nederlandse Voedselbanken zijn wij de ‘Ruitenheer Paasfeest inzamelingsactie’ gestart. Mede dankzij uw bijdrage hebben alle 450 kinderen dit paasweekend een overheerlijke chocolade paashaas. De chocolade paashazen zijn sinds gister af te halen voor gezinnen met kinderen. De chocolade paashazen zijn van heerlijke chocolade en speciaal voor dit mooie initiatief gemaakt door chocolaterie Melvin.

Wij hopen dat alle kinderen zullen genieten van het paasweekend, en uiteraard zullen smullen van hun overheerlijke chocolade paashaas!

voedselbankOver

De Voedselbank Almere  heeft als doel mensen, die door financiële nood niet kunnen voorzien in hun basisbehoeften, zo snel mogelijk weer financieel zelfstandig te maken door, in samenwerking met professionele hulpverleners, een financieel hersteltraject in te zetten de mensen te ondersteunen met levensmiddelen volgens de schijf van 5

Om onze doelstelling waar te maken beschikken wij over een supermarkt waar cliënten hun basisboodschappen kunnen doen.

Doneren aan VoedselbankenNederland blijft altijd even belangrijk! Meer dan één miljoen mensen leven in Nederland onder de armoedegrens. U kunt doneren wanneer en hoeveel u wilt, elk bedrag telt! Bedankt!

 

Lees ook deze berichten

[test_dump]