Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

Ruitenheer heeft een ruim aanbod in gevelonderhoud specialisten die graag helpen bij het laten stralen van uw gevel. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met diverse middelen en materialen. Zij zorgen dat uw gevel langdurig beschermd is tegen allerlei atmospherische invloeden, zoals het weer, verkeer, bouwwerkzaamheden en luchtvaart.

Een goede en positieve indruk
Verbetering van werkprestaties
Daling van het ziekteverzuim

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’. Meer informatie over glasbewassing?