Hygiëne care

Uw hygiëne is onze nummer 1 prioriteit

Alles voor uw hygiëne

Van het schoonmaken van toiletten, het legen van de prullenbakken, het schoonmaken van de wastafels tot het aanvullen van zeepdispensers, plaatsen luchtverfrissers en het vervangen van de handdoek rollen. Ruitenheer regelt alles op het gebied van hygiëne care en toilethygiëne.

De beste hygiëne care producten

Ruitenheer maakt gebruik van de beste hygiëne care producten. Ruitenheer biedt u de mogelijkheid tot het kopen, het huren of het in bruikleen nemen van onze gebruiksproducten.

Vrijblijvende offerte voor uw Hygiëne care aanvragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Smetteloos en bacterievrij

Ruitenheer neemt de zorg voor sanitaire ruimtes binnen bedrijven zeer serieus. Voor het welzijn van de werknemers, bezoekers, gasten en patiënten moeten deze ruimtes op elk moment van de dag smetteloos en bacterievrij zijn. Met onze producten en diensten zorgt u, zonder eigen inspanning, op ieder moment voor brandschone sanitaire ruimtes.

Concurrerende tarieven

Ons brede assortiment komt uit onze eigen groothandel. Deze producten zijn duurzaam en milieuvriendelijk en daarom voorzien van een Ecolabel. Vanzelfsprekend voldoen al onze producten aan de modernste wet- en regelgeving volgens de HACCP-normen.