Gevelreiniging Almere

Gevelreiniging Almere

Gevelreiniging in Almere nodig? Ruitenheer zorgt ervoor dat de gevel van uw woning of bedrijfspand er weer als nieuw uitziet. Wij begrijpen dat de gevel van uw pand het visitekaartje van uw bedrijf is. U wilt deze dan ook te alle tijde schoon en goed onderhouden hebben. Stel uw kantoor ligt langs de A6, u wilt dan wel een goede indruk maken. Een fris pand draagt hier sterk aan bij. Onze gevelreiniging in Almere helpt u graag om de gewenste uitstraling te bereiken. Natuurlijk zijn wij er naast reiniging ook voor gevelonderhoud in Almere. Zo ziet uw pand er weer strak uit. Wilt u ook dat de gevel van uw bedrijfspand of woning beschermd is en er weer als nieuw uitziet? Kies dan voor gevelreiniging in Almere van Ruitenheer!

Gevelreiniging Almere van Ruitenheer door experts

Als u kiest voor gevelreiniging in Almere van Ruitenheer, dan staan onze specialisten direct voor elkaar. Onze experts kennen alle ins en outs van het herstellen van bijna alle soorten gevels en geveldelen. Een van deze werkzaamheden is uw gevel voorzien van nieuw voegwerk. Uw gevel ziet er dan weer als nieuw uit en tevens bespaart u op lange termijn op de kosten van uw pand.

Nog veel meer diensten naast gevelreiniging in Almere

Buiten gevelreiniging en gevelonderhoud in Almere kunt u Ruitenheer ook inschakelen voor diverse andere klussen. Denk bijvoorbeeld aan schilderwerk, schoonmaak of glazenwassen. Ook voor deze klussen hebben wij enkel specialisten in huis voorzien van een vakdiploma. Zo weet u zeker dat er kwaliteitswerk wordt geleverd. Met een combinatie van deze diensten zorgt u ervoor dat uw bedrijfspand er gegarandeerd schoon en straks uitziet.

Gevelreiniging Almere door Ruitenheer

Meer informatie over de verschillende diensten die worden aangeboden bij Ruitenheer? Of wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor gevelreiniging in Almere? Neem dan snel contact met ons op. U kunt bellen naar 088-6975560 of het contactformulier hiernaast invullen. Ook is het natuurlijk mogelijk te mailen, dit kan naar info@ruitenheer.nl.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw gevelreiniging?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Benieuwd naar onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactinformatie

Transistorstraat 71
1322 CK Almere

Menu