Gevelreiniging Amsterdam

Gevelreiniging Amsterdam

Bent u op zoek naar een partner voor gevelreiniging Amsterdam? Dan bent u bij Ruitenheer aan het juiste adres. Vindt u de uitstraling van uw woning of bedrijfspand belangrijk? Dan kunt u de gevel niet overslaan! Ruitenheer kan uw gevel weer laten stralen. De specialisten van Ruitenheer komen graag bij u lang voor gevelreiniging in Amsterdam. Onze experts hebben ervaring met de middelen, materialen en de juiste werkwijze. Zij zullen ervoor zorgen dat de uitstraling van uw woning of bedrijfspand weer optimaal is. Daarnaast is er ook een gegarandeerde bescherming van de gevel aanwezig.

 Gevelreiniging Amsterdam voor uw woning of bedrijfspand

Waarom kiezen voor gevelreiniging in Amsterdam van Ruitenheer? In Amsterdam staan vele grachtenpanden als bedrijfspanden of woningen die er representatief uit moeten zien voor bezoekers. Ruitenheer zorgt hier met gevelreiniging in Amsterdam voor. Al onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het herstellen van bijna alle soorten gevels en geveldelen. De gevelonderhoud specialisten zorgen ervoor dat uw gevel er weer uitziet als nieuw en eventuele kosten op lange termijn worden bespaart.

Ruitenheer komt graag bij u langs voor gevelreiniging in Amsterdam. Schone ramen zijn uiterst belangrijk voor de uitstraling van uw gebouw. Neem bijvoorbeeld de verschillende glazen gebouwen op de Zuidas. Prestige is hierbij een doorslaggevende factor. Onze glazenwassers Amsterdam kunnen hiervoor zorgen en zijn in het bezit van de nodige diploma’s. Door middel van deze vakdiploma’s is een schone uitstraling van uw bedrijfspand gegarandeerd.

Ruitenheer biedt u nog veel meer dan gevelreiniging in Amsterdam

Naast de gevelonderhoud Amsterdam biedt Ruitenheer ook nog andere diensten aan zoals schilderwerk Amsterdam, schoonmaakbedrijf Amsterdam en glazenwasser Amsterdam. Onze professionals werken aan deze diensten met de minst schadelijke materialen. Dus bent u opzoek naar schilderwerk Amsterdam of schoonmaakbedrijf Amsterdam? Dan kunt u bij Ruitenheer terecht.

Gevelreiniging Amsterdam door Ruitenheer

Wilt u, meer informatie over de verschillende diensten van Ruitenheer? Of wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Dan kunt u direct bellen naar 088-6975560 of het contactformulier invullen. Mailen kan natuurlijk ook, dit kan naar info@ruitenheer.nl. Onze experts helpen u graag met een passend aanbod.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw gevelreiniging?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Benieuwd naar onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactinformatie

Transistorstraat 71
1322 CK Almere

Menu