Gevelreiniging

Gevelreiniging van Ruitenheer

Op zoek naar een bedrijf die u volledig professioneel van dienst kan zijn met gevelreiniging? Maak dan kennis met Ruitenheer, uw partner in gevelreiniging. Door heel het land heeft Ruitenheer specialisten in gevelreiniging in dienst. Zij zijn u graag van dienst met hun werkzaamheden. Met jarenlange ervaring en specialisatie in het vak, bent u gegarandeerd van schitterend resultaat. Daarnaast zullen onze vakbekwame medewerkers ervoor zorgen dat uw gevel op lange termijn beschermd zal zijn tegen invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan invloeden als het verkeer, weer en eventuele bouwwerkzaamheden. Als professioneel gevelreiningsbedrijf zorgen we dat uw gevel weer zal stralen.

Gevelreiniging door ervaren professionals

Buiten het puur reinigen van uw gevel, kunnen de professionals van Ruitenheer uw bedrijfspand ook hydrofoberen of conserveren waardoor uw pand er voor langere tijd uitziet als nieuw. Onze specialisten weten voor nagenoeg elk probleem met uw gevel een passende oplossing. Van een kleiner bedrijfspand tot industriële gevelreiniging, onze professionals krijgen elke gevel weer als nieuw. Is uw gevel bijvoorbeeld beklad? Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar, waardoor wij snel een afspraak met u kunnen maken.

Door de jarenlange ervaring van onze professionals zijn zij niet enkel gespecialiseerd in het reinigen van gevels, maar ook in het herstellen en verbeteren van gevels en geveldelen. Op zoek naar een professional in gevelreiniging? Vraag dan een offerte aan en uw pand zal binnen de kortste keren weer stralen. Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op 088-6975560 of mail ons op info@ruitenheer.nl.

Gevelreiniging bij u in de buurt

Ongeacht waar uw bedrijfspand staat, wij kunnen uw gevel komen reinigen. Onze professionals zijn namelijk werkzaam door heel het land. Kies hieronder de stad of regio van uw bedrijf of vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor uw gevelreiniging

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw Gevelreiniging?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Benieuwd naar onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op

Contactinformatie

Transistorstraat 71
1322 CK Almere

Menu