Glasbewassing

Kraakheldere ruiten met glasbewassing Ruitenheer

De ruiten in uw bedrijfspand vervullen een dubbele functie. Niet alleen leveren zij een deel van de uitstraling van uw bedrijf, maar daarnaast scheppen schone ruiten ook een werkomgeving waar optimaal kan worden gepresteerd. Waarom zou u dan blijven zitten met vuile ramen, wanneer er een goede glasbewassing oplossing is? Ruitenheer levert glasbewassing, die de unieke behoeftes van elke klant vervult, doordat Ruitenheer naast glasbewassing meerdere klant specifieke diensten levert. De zorg voor uw ruiten kunt u daarom makkelijk overdragen aan het bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van betrouwbare glasbewassing. Creëer weer een werkomgeving van excellentie, met stralend schone ruiten geleverd door de glasbewassing van Ruitenheer.

 

Professionele kwaliteit

Stoffige, vette, of bekladde ruiten zijn voor glazenwassers van Ruitenheer, geen probleem. Zij zijn in immers allemaal goed opgeleid en gediplomeerd. Er is daarom geen reden meer om te blijven zitten met vieze ruiten, want met de glasbewassing van Ruitenheer kunt u er op aan snel weer te zitten in een nette, frisse, maar bovenal schone omgeving. Voor Ruitenheer staat betrouwbare glasbewassing namelijk hoog in het vaandel. De klantenservice van Ruitenheer is daarom 24 uur per dag en zeven dagen per week continu bereikbaar. Uw bedrijf kan zich weer volledig richten op het werk dat uw bedrijf groots maakt, terwijl de glasbewassing geregeld wordt door het bekwame glazenwassers van Ruitenheer.

Milieuvriendelijk en veilig

Niet alleen houdt het gediplomeerde personeel namelijk rekening met de karakteristieke eisen van uw bedrijf, maar daarnaast maken zij slechts gebruik van milieuvriendelijke producten. U hoeft zich daarom niet druk te maken over grondverontreiniging, schadelijke gassen, of giftige vloeistoffen, want bij de glasbewassing van Ruitenheer worden alleen veilige producten gebruikt. Schone ruiten hoeven daarom niet langer een utopie te zijn. Pak de kans gebruik te maken van de glasbewassing van Ruitenheer en u zult nog lang kunnen genieten van kraakheldere ruiten, die passen bij de schoonheid van uw bedrijf.

Bekijk hier onze glasbewassing projecten

Wij hebben al vele jaren ervaring in glasbewassing. Hier een aantal van onze projecten uitgelicht.

Zorginstelling De Bilthuysen

We verzorgen al sinds 1995 de glasbewassing bij deze zorginstelling. Daarnaast verzorgen we ook de gevelreiniging bij de 5 locaties.

Nieuw 5 steren Hotel

Bij dit project zijn we ingeschakeld voor de opleverschoonmaak van het hotel. Inclusief onze glazenwassers.

WestCord Hotels Amsterdam

Bij dit project wordt de glasbewassing in verschillende frequenties uitgevoerd. De entree wordt bijvoorbeeld wekelijks onderhanden genomen.

The Student Hotel Amsterdam

Een spoedklus die snel geklaard werd door Ruitenheer. Met onze hoogwerkers (44 en 26 meter machines) en een team aan glazenwassers was de klus ruim voor de deadline voltooid.

 

Ruitenheer Glazenwassers zijn beschikbaar op verschillende locaties

Glazenwasser AlkmaarGlazenwasser Hilversum
Glazenwasser AlmereGlazenwasser Lelystad
Glazenwasser AmersfoortGlazenwasser Maastricht
Glazenwasser AmsterdamGlazenwasser Nijmegen
Glazenwasser ArnhemGlazenwasser Rotterdam
Glazenwasser BredaGlazenwasser Sittard
Glazenwasser Den HaagGlazenwasser Utrecht
Glazenwasser EindhovenGlazenwasser Zwolle
Glazenwasser Groningen

Wilt u meer informatie over onze glazenwassers? Onze klantenservice staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor uw klaar, bel direct 088-6975560!

Hogedrukreiniging van metselwerk

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Aluminium en kunststof geveldelen

handmatig reinigen van (damwand)profielen het reinigen en onderhouden van aluminium en kunststof geveldelen.

Graffitiverwijdering

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw Glazenwasser?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Benieuwd naar onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op

Contactinformatie

Transistorstraat 71
1322 CK Almere

Menu