Glazenwasser gezocht?

Glazenwasser gezocht?

Zoekt u professionele glazenwassers door het hele land? Ruitenheer is landelijk actief en heeft alleen gediplomeerde glazenwassers in dienst zodat we u de beste resultaten kunnen garanderen.

Verder maken we gebruik van onze eigen milieuvriendelijke productlijn zodat we het milieu geen schade toebrengen.

Ruitenheer Glazenwassers op verschillende locaties

Glazenwasser AlkmaarGlazenwasser Heerhugowaard
Glazenwasser AlmereGlazenwasser Hilversum
Glazenwasser AmersfoortGlazenwasser Lelystad
Glazenwasser AmsterdamGlazenwasser Maastricht
Glazenwasser ArnhemGlazenwasser Nijmegen
Glazenwasser BredaGlazenwasser Rotterdam
Glazenwasser Den HaagGlazenwasser Sittard
Glazenwasser EindhovenGlazenwasser Utrecht
Glazenwasser GroingenGlazenwasser Zwolle
Glazenwasser Heerenveen

Meer informatie over onze glazenwassers? Onze klantenservice staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor uw klaar, bel direct 088-6975560!

Kraakheldere Ruiten door de Glazenwassers van Ruitenheer

Schone ruiten zorgen voor een werkomgeving waar optimaal gepresteerd kan worden. Daarnaast hoort een schone gevel bij de uitstraling van uw bedrijf. Schone ruiten hebben dus een dubbele functie. De glazenwassers van Ruitenheer zijn speciaal opgeleid om uw ruiten weer te laten stralen.

De glazenwassers van Ruitenheer staan klaar voor alle unieke behoeftes die u heeft. Ruitenheer heeft naast glazenwassers meerdere professionele mensen in dienst, zoals schoonmakersschilders en onderhoudsspecialisten.

De zorg over de ruiten van uw bedrijf kunt u dus zonder zorgen overdragen aan de glazenwassers van Ruitenheer. Creëer weer een werkomgeving van excellentie, met stralend schone ruiten geleverd door de glazenwassers van Ruitenheer.

 

Betrouwbaar, gediplomeerd en bereikbaar

Stoffige, vette, of bekladde ruiten zijn voor glazenwassers van Ruitenheer, geen probleem. De glazenwassers zijn namelijk allemaal gediplomeerd en goed opgeleid. Er is geen reden om te blijven zitten met vuile ruiten, want de glazenwassers van Ruitenheer zorgen voor een nette, frisse, maar bovenal schone omgeving.

Betrouwbaarheid staat bij Ruitenheer hoog in het vaandel, de klantenservice is dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u bereikbaar.

Uw bedrijf kan zich weer volledig richten op het werk dat uw bedrijf groots maakt, terwijl de glasbewassing geregeld wordt door het bekwame glazenwassers van Ruitenheer.

Hogedrukreiniging van metselwerk

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Aluminium en kunststof geveldelen

handmatig reinigen van (damwand)profielen het reinigen en onderhouden van aluminium en kunststof geveldelen.

Graffitiverwijdering

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw Glazenwasser?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Benieuwd naar onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op

Contactinformatie

Transistorstraat 71
1322 CK Almere

Menu