Grootwinkelbedrijven

Schone, onderhouden gevels en heldere ramen

Het belang van een schone en goed onderhouden gevel is voor winkeliers zeer groot. Vieze winkelruiten zijn slecht voor het imago van de zaak. De medewerkers van Ruitenheer houden uw gevels en ruiten brandschoon en in goede staat.

Voordeel en gemak bij meerdere vestigingen

Op verzoek is het mogelijk om een verzamelfactuur te maken wanneer u meerdere panden door ons laat onderhouden. Dit scheelt u kosten en administratie. Wij denken graag met u mee.

Glazenwassen

Uw ruiten moeten kraakhelder zijn, op elk moment. Bij Ruitenheer werken ervaren glazenwassers die vanzelfsprekend in het bezit zijn van de benodigde diploma’s. Ze doen hun werk snel en onopvallend, op een met u overeengekomen tijdstip. Zo ondervinden uw klanten zo min mogelijk overlast. Dat is de 24-uurs service van Ruitenheer.

Gevelonderhoud

Houd uw gevels in topconditie. Ze zijn het visitekaartje van de zaak. Slecht onderhouden gevels zeggen iets over de algehele kwaliteit van een winkel. Van het schilderwerk en de voegen tot de ramen en kozijnen, bij Ruitenheer bent u aan het goede adres. Geef uw gevelonderhoud uit handen. In overleg maken wij een plan van aanpak, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Vrijblijvend een offerte voor uw Grootwinkelbedrijven?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Onze gevelonderhoud projecten

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Benieuwd naar onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op

Contactinformatie

Transistorstraat 71
1322 CK Almere

Menu