Onderhoud Bedrijfspand

Beheer en onderhoud bedrijfspand

Uw gebouwen zijn deel van uw kapitaal. Daar bent u zuinig op. Ruitenheer begrijpt als geen ander dat het onderhoud van uw bedrijfspand goed moet zijn. Wij hebben jarenlange ervaring met het beheer en onderhoud van bedrijfspanden.

Uw onderhoud bedrijfspand in goede handen

U kunt rekenen op een pro-actieve houding. Zien wij efficiënte of slimme oplossingen voor onze serviceverlening, dan bent u de eerste die daarvan profiteert. U deelt in de winst. Wij zien onszelf als uw samenwerkingspartner: dat werkt! Vele woningbouwverenigingen, gemeenten, Verenigingen van Eigenaren en vastgoedbeheerders gingen u voor met het onderhoud van bedrijfspanden door Ruitenheer.

Waarom onderhoud bedrijfspand door Ruitenheer?

Snel en efficiënt

Enthousiaste vakmensen

Scherpe tarieven

Een gedegen advies, planning en offerte vooraf

Kwaliteits- en milieucertificaten als ISO 9001 en VCA* versie 2008/5.1

Alle verwante activiteiten bij de hand

Klantgericht

Ruitenheer beschikt over een enthousiast team van vakmensen graag voor u aan de slag gaan met het onderhoud van uw bedrijfspand. Onze medewerkers werken klantgericht, met duurzame materialen en gebruiken een effectieve combinatie van bouwsystemen.

Duurzaam en efficiënt

We zorgen dat u zo min mogelijk overlast heeft en zo lang mogelijk van het resultaat kunt genieten. Vanzelfsprekend werken alle medewerkers van Ruitenheer secuur en volgens planning, zodat vertragingen tot een minimum beperkt blijven.

Eisen stellen mag! Perfect beheer. Onberispelijk onderhoud bedrijfspand. Scherpe tarieven. Eist u het van ons? Wij voldoen er graag aan.

Voor wie is het onderhoud van bedrijfspanden?

Het onderhoud van uw bedrijfspand wilt u uitbesteden aan een professionele partij die weet waar zij mee bezig zijn. Uw bedrijfspand onderhoud zullen wij dan ook zorgvuldig oppakken. Ruitenheer is gespecialiseerd in verschillende sectoren, waaronder grootwinkelbedrijven, hotels, sportcentra en zorgcentra.

Voor verschillende situaties kan het onderhoud voor het bedrijfspand verschillen, zo heeft een golfbaan andere vereisten dan een zorgcentrum. Voor een op maat gemaakte offerte kan u contact opnemen met Ruitenheer.

Wat houdt het onderhoud bedrijfspand in?

Het onderhoud van uw bedrijfspand kan heel divers zijn. Taken die Ruitenheer onder andere voor u kan uitvoeren zijn bijvoorbeeld het schoonmaken van uw bedrijfspand, de glasbewassing voor uw bedrijfspand, maar ook schilderwerk of bouw gerelateerde activiteiten.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw Onderhoud Bedrijfspand?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Benieuwd naar onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op

Contactinformatie

Transistorstraat 71
1322 CK Almere

Menu