Schoonmaakbedrijf Hilversum

Schoonmaakbedrijf Hilversum gezocht?

Ruitenheer heeft een professioneel schoonmaakbedrijf gevestigd in Hilversum. Met bijna 40 jaar ervaring, is Ruitenheer één van de grotere 24-uur service, onderhouds- en schoonmaakbedrijven in Nederland. Naast ons schoonmaakbedrijf in Hilversum is Ruitenheer ook werkzaam op het gebied van schilderwerkvloeronderhoud, beheer en (gevel)onderhoud van uw bedrijfspand. Wij bieden een landelijke dekking in allerlei branches, van overheid tot industrie en van gezondheidszorg tot dienstverlening.

Landelijke schoonmaakservice

Ons schoonmaakbedrijf Hilversum is één van de vele vestigingen van Ruitenheer. Zo kunt u gemakkelijk een of meerdere van onze vestigingen bij u in de buurt vinden. Wij maken alle soorten panden schoon. Ook is Ruitenheer maatschappelijk betrokken. Zo zijn wij onder andere de trotse sponsor van stichting KIKA en van het business team van de voetbalclub AZ.

Professioneel schoonmaakbedrijf Hilversum

Wanneer u uw schoonmaakwerkzaamheden aan Ruitenheer uitbesteedt, bent u gegarandeerd van professioneel schoonmaakwerk. Ruitenheer streeft naar perfectie. Zo maken wij alleen gebruik van de beste schoonmaakproducten en het beste personeel. Onze eigen schoonmaakproducten zijn allemaal milieuvriendelijk. Daarnaast vinden wij het uiterst belangrijk dat onze medewerkers binnen uw bedrijf passen, zo passen onze medewerker zich aan, aan uw bedrijfscultuur. Op deze manier wordt uw bedrijf grondig schoongemaakt zonder dat onze schoonmakers in de weg lopen.
Door de schoonmaakwerkzaamheden van Ruitenheer zullen er minder stofdeeltjes en bacteriën rondzweven in uw kantoor. Uit diverse onderzoeken blijkt dat de productiviteit van werknemers toeneemt en het ziekteverzuim afneemt in een schone werkomgeving.

24/7 service

Heeft u liever geen schoonmaakwerkzaamheden tijdens uw kantoortijden? Dan biedt Ruitenheer u een uitkomst. Onze 24/7 service biedt u ook schoonmaakdiensten buiten werktijden om. Ons schoonmaakbedrijf (Hilversum) is 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar om uw bedrijf schoon te maken. Zo kunt u de volgende dag in een schone omgeving werken zonder gestoord te worden door schoonmakers.

Mocht u meerdere vestigingen hebben, maak dan gebruik van onze verschillende vestigingen. Zo heeft u een landelijke 24-uurs service onder één dak. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en tarieven van Ruitenheer? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen (088 697 55 60). Wij staan 24/7 voor u klaar.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Benieuwd naar onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactinformatie

Transistorstraat 71
1322 CK Almere

Menu