Tuinonderhoud

Tuinonderhoud door Ruitenheer

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van tuinonderhoud? Overweeg dan zeker de dienstverlening van Ruitenheer. Ruitenheer is binnen no time op locatie, op elke plek in Nederland. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw tuin er prachtig uit komt te zien. Heeft u bijvoorbeeld een grote bedrijfstuin met een gazon en met verschillende soorten heggen? Onze professionals zorgen dat de gehele tuin er altijd netjes uit komt te zien. Want het gaat bij ons om onderhoud: als u het nodig acht komen onze hoveniers met enige regelmaat langs. Zo hoeft u zelf niet om te kijken naar het onderhoud van uw tuin.

De meest kwalitatieve vorm van tuinonderhoud bij Ruitenheer

Wanneer u kiest voor groenvoorziening of onderhoud van uw tuin, is het wel fijn wanneer dit netjes gebeurd. Een goed onderhouden bedrijfstuin kan bijvoorbeeld een goede indruk achterlaten op klanten. Bent u dus op zoek naar kwalitatieve dienstverlening? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De specialisten van Ruitenheer hebben veel ervaring en zorgen er altijd voor dat uw tuin er netjes uit komt te zien. Wij hebben al het materieel in huis om uw tuin perfect te onderhouden. Daarnaast hebben onze ervaren vakmensen groene vingers. Zij weten perfect wanneer welke techniek nodig is. Zo ligt uw tuin er altijd keurig bij.

Tuinonderhoud nodig? Onze vakmensen staan binnen no time voor de deur

Heeft u interesse gekregen in tuinonderhoud van Ruitenheer? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Bellen kan naar 088 – 6975560. Ook kunt u ons per mail bereiken. Stuur uw mail dan naar info@ruitenheer.nl. Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Vul het contactformulier in en één van onze ervaren professionals neemt snel contact met u op. Onze gespecialiseerde hoveniers staan binnen no time bij u voor de deur!

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw groenvoorziening?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Benieuwd naar onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op

Contactinformatie

Transistorstraat 71
1322 CK Almere

Menu