Vastgoedbeheerders

Een perfecte gevel, een schoon pand en direct hulp bij calamiteiten

Gevelonderhoud en glazenwassen

Wij hoeven u het belang van een perfecte gevel niet uit te leggen. Alles moet kloppen, van het schilderwerk en de voegen tot de ramen en kozijnen. Geef uw gevelonderhoud uit handen. Samen met u kunnen wij een plan van aanpak opstellen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Groenvoorziening, schilderwerk en schoonmaak

U hoeft zich ook geen zorgen meer te maken over uw gazon, de vloeren, de toiletten en het schilderwerk. U kunt het totale onderhoud van uw pand met een gerust hart overlaten aan Ruitenheer.

Beveiliging

Vastgoed is bijzonder waardevol. U wilt zeker zijn van de beste beveiliging. Daarom beschikken wij over uitstekende beveiligers die in het bezit zijn van alle benodigde diploma’s en certificaten.

Calamiteiten

Helaas zijn niet alle ongelukken te voorkomen. Mocht er iets vervelends voorvallen, staat onze calamiteitendienst direct voor u klaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Op elk moment van de dag of nacht, om u op elke mogelijke manier te ondersteunen. Dat is service die nooit stopt.

Vrijblijvend een offerte voor uw Vastgoedbeheerders?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Onze gevelonderhoud projecten

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Benieuwd naar onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op

Contactinformatie

Transistorstraat 71
1322 CK Almere

Menu