Vastgoedeigenaren

Uw totaalpartner voor gevelonderhoud, schoonmaak en beveiliging

Gevelonderhoud en glazenwassen

Wij hoeven u het belang van een perfecte gevel niet uit te leggen. Alles moet kloppen, van het schilderwerk en de voegen tot de ramen en kozijnen. Geef uw gevelonderhoud uit handen. Samen met u kunnen wij een plan van aanpak opstellen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Groenvoorziening, schilderwerk en schoonmaak

Met een perfecte gevel bent u er nog lang niet. U wilt zich ook niet druk maken over het gazon, de vloeren, de toiletten en het schilderwerk. U kunt het totale onderhoud van uw pand met een gerust hart overlaten aan Ruitenheer.

Beveiliging

Vastgoed is een waardevol bezit. U wilt er zeker van zijn dat uw eigendom veilig is. Daarom beschikken wij over uitstekende beveiligers die in het bezit zijn van alle benodigde diploma’s en certificaten. De representatieve medewerkers van Ruitenheer zorgen dat er in en om uw pand geen rare dingen gebeuren.

Calamiteiten

Helaas zijn niet alle ongelukken te voorkomen. Maar mocht er iets vervelends voorvallen, staat onze calamiteitendienst direct voor u klaar. Op elk moment van de dag of nacht, om u op elke mogelijke manier te ondersteunen. Dat is service die nooit stopt.

Vrijblijvend een offerte voor uw Vastgoedeigenaren?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Onze gevelonderhoud projecten

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Benieuwd naar onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactinformatie

Transistorstraat 71
1322 CK Almere

Menu