Zorgcentra

Schone ruimtes met respect voor bewoners

Bij het schoonmaken van zorgcentra komt veel kijken. Dat weten wij bij Ruitenheer als geen ander. Naast het feit dat alle ruimtes vanzelfsprekend brandschoon moeten zijn, is het belangrijk om te weten hoe om te gaan met de bewoners.

Ervaring met speciale wensen

Ruitenheer maakt schoon in verschillende andere zorgcentra, ziekenhuizen en revalidatiecentra. Onze medewerkers zijn goed voorbereid op het omgaan met zieke mensen. Ze weten welke houding aan te nemen in elke situatie. Naast het sociale aspect zijn dit natuurlijk locaties waar hygiëne absoluut essentieel is. Wanneer dit bij u ook het geval is bent u bij Ruitenheer aan het juiste adres.

Naast schoonmaak ook onderhoud en glazenwassen

U kunt er ook voor kiezen om het volledige onderhoud van uw pand over te laten aan Ruitenheer. Wij kunnen voor u het gevelonderhoud en onderhoud van de vloeren verzorgen, alsmede het zorg dragen voor keurig en duurzaam schilderwerk en daarnaast hebben wij ook nog groene vingers. Voor u levert het afnemen van meerdere diensten bovendien administratief voordeel op.

Vrijblijvend een offerte voor uw Zorgcentra?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Onze gevelonderhoud projecten

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Benieuwd naar onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactinformatie

Transistorstraat 71
1322 CK Almere

Menu