Ruitenheer schenkt €1.000 donatie aan Fun-Foundation: Doneer jij ook?

Ruitenheer doneert €1.000 aan Fun-Foundation om educatie, gezondheid en sport te bevorderen in Gambiaans dorp Aljumda

Ruitenheer, een toonaangevend onderhouds bedrijf, heeft aangekondigd dat zij €1.000 zullen doneren aan Fun-Foundation om de leefomstandigheden van de kinderen in het Gambiaanse dorp Aljumda te verbeteren. Fun-Foundation is een organisatie met als missie het verbeteren van de leefomstandigheden van kinderen in het dorp door het bieden van educatie, gezondheid en sport. Met de donatie’s hoopt de organisatie het bouwen van negen studio’s voor leraren te realiseren, om zo de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren.

Educatie, gezondheid en sport voor de kinderen in het Gambiaans dorp Aljumda

Aljumda is een van de armste regio’s in Gambia en de jeugd heeft te maken met een gebrek aan faciliteiten op het gebied van onderwijs, gezondheid en sport. Fun-Foundation heeft zich ten doel gesteld om hier verandering in te brengen. Inmiddels heeft de organisatie ervoor gezorgd dat 200 kinderen naar school kunnen en wordt er een sportveld en bibliotheek gebouwd. Dit is een prachtige prestatie, maar de organisatie is nog lang niet klaar.

Het probleem

Een groot probleem waar de organisatie momenteel mee te maken heeft, is het gebrek aan verblijfplaatsen voor onderwijzers. Zij verdienen slechts €40 per maand en moeten dagelijks ongeveer 35 km reizen. Hierdoor dreigt de helft van de onderwijzers af te haken en zijn de andere helft vermoeid door de lange reistijd. Fun-Foundation wil daarom negen studio’s bouwen voor de leraren, zodat zij in de buurt van de school kunnen verblijven en zich volledig kunnen inzetten voor het onderwijs.

  

Onze bijdrage

Ruitenheer heeft besloten om een bijdrage te leveren aan deze nobele missie van Fun-Foundation. Het bedrijf gelooft sterk in het recht op educatie, gezondheid en sport voor iedereen en wil daar graag aan bijdragen. Door het doneren van €1.000 hoopt Ruitenheer andere organisaties en individuen te inspireren om ook een bijdrage te leveren aan deze missie.

Het is belangrijk om te beseffen dat er nog €39.000 nodig is om de studio’s te bouwen. Fun-Foundation kan deze doelen alleen bereiken met de hulp van mensen zoals jij. Elk bedrag, groot of klein, kan het verschil maken in het leven van kinderen in Aljumda. Ga naar de website van Fun-Foundation en doneer vandaag nog om deze belangrijke missie te ondersteunen. Samen kunnen we het verschil maken in het leven van deze kinderen en hen een toekomst en plezier geven.

Fun-Foundation

De Fun-Foundation is een non-profit organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de leefomstandigheden van kinderen in het Gambiaanse dorp Aljumda. Het doel van de organisatie is om de jeugd in een van de armste regio’s in Gambia een toekomst en plezier te geven door het bied

Bedankt voor het lezen van ons artikel en het tonen van interesse in de Fun-Foundation en hun missie om de leefomstandigheden van kinderen in Aljumda, Gambia te verbeteren. We hopen dat ons artikel je heeft geïnspireerd om ook bij te dragen aan dit goede doel.

Ruitenheer Fun-Foundation

Volg ons op linkedin

Als je geïnteresseerd bent in meer nieuws over onze organisatie en onze betrokkenheid bij andere initiatieven, nodigen we je uit om ons te volgen op LinkedIn. Hier delen we regelmatig updates over onze projecten en onze betrokkenheid bij andere sociale initiatieven. Klik hier om naar onze LinkedIn-pagina te gaan en ons te volgen.

Nogmaals bedankt voor je interesse en steun aan de Fun-Foundation. Samen kunnen we een positief verschil maken in de levens van kinderen in nood.

Lees ook deze berichten

[test_dump]