Floriade Expo 2022 is officieel geopend en Ruitenheer Nederland BV is er bij!

  1. Home
  2. |
  3. Blog
  4. |
  5. |
  6. Floriade Expo 2022 is officieel geopend en Ruitenheer Nederland BV is er bij!

Het feest van groen en duurzame technologie is geopend en zal te bezoeken zijn tot en met 29 oktober. Ruitenheer zal deze volledige periode dagelijks diverse buitenlandse paviljoens op het Floriade-park onderhouden. De paviljoens worden voorzien van Hygiene Care producten en schoonmaak, ook staat onze calamiteitendienst 24/7 paraat. Hierdoor kunnen de bezoekers optimaal genieten van de wereldtuinbouwtentoonstelling.

We zijn trots op onze commerciële afdeling die het mogelijk hebben gemaakt om Floriade Expo 2022 te mogen ondersteunen. Ook willen we onze Operationele Managers en medewerkers complimenten geven voor het snel schakelen. Jullie hebben het mogelijk gemaakt om op zo’n korte termijn op zo’n grote schaal deze diensten meteen uit te kunnen voeren.

Bij Floriade Expo 2022 ontdek je oplossingen van innovators die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. Ruitenheer past goed bij de gedachte van Floriade omdat wij continu bezig met het verbeteren en verduurzamen van onze diensten. Op het Floriade-park geniet je van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Kaarten zijn te bestellen via www.Floriade.com

Lees ook deze berichten

[test_dump]

Menu