Floriade Expo 2022 x Ruitenheer Nederland BV

Floriade Expo 2022 is officieel geopend en Ruitenheer Nederland BV is er bij!

Het feest van groen en duurzame technologie is geopend en zal te bezoeken zijn tot en met 29 oktober. Ruitenheer zal deze volledige periode dagelijks diverse buitenlandse paviljoens op het Floriade park onderhouden. De paviljoens worden voorzien van Hygiene Care producten en schoonmaak, ook staat onze calamiteitendienst 24/7 paraat. Hierdoor kunnen de bezoekers optimaal genieten van de wereldtuinbouwtentoonstelling.

De commerciële afdeling

Floriade

We zijn trots op onze commerciële afdeling die het mogelijk hebben gemaakt om Floriade Expo 2022 te mogen ondersteunen. Ook willen we onze Operationele Managers en medewerkers complimenten geven voor het snel schakelen. Jullie hebben het mogelijk gemaakt om op zo’n korte termijn op zo’n grote schaal deze diensten meteen uit te kunnen voeren.

Ruitenheer en innovatie

Bij Floriade Expo 2022 ontdek je oplossingen van innovators die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. Ruitenheer past goed bij de gedachte van Floriade omdat wij continu bezig met het verbeteren en verduurzamen van onze diensten. Op het Floriade-park geniet je van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit.

Over Floriade Expo 2022

Binnen het thema ‘Growing Green Cities’ tonen meer dan 400 nationale en internationale deelnemers hun nieuwste groene uitvindingen, oplossingen en toepassingen. Van hypermoderne zonnedakpannen tot verbazingwekkende verticale geveltuinen en van de beste manieren om tomaten te kweken tot de nieuwste snoeitechnieken. Je kunt het allemaal zien, proeven en ervaren bij Floriade.

Los van alle inspirerende snufjes en innovaties kun je ook gewoon heerlijk genieten van al de natuurlijke pracht en praal op het terrein. Je kunt een reis maken langs de vele in-bloei-staande tuinen, het inspirerende arboretum en smullen van verrassende groene gerechten of jezelf onderdompelen in het afwisselende kunst en cultuurprogramma. Er is voor ieder wat wils. Kinderen kunnen op expeditie, ouders op proeverij en ondernemers kunnen hun biologisch-afbreekbare kaartjes uitwisselen en de basis leggen voor vruchtbare samenwerkingen.

Floriade inspireert je om groener en gezonder te leven. Zo ga je na een dag op de Expo met allerlei inspirerende ideeën naar huis. Bijvoorbeeld hoe je jouw eigen tuin, balkon of huiskamer kan verrijken. Zo bouw je zelf ook mee aan de groene stad van de toekomst!

Lees ook deze berichten

[test_dump]