Inzamelingsactie voor de kinderen bij de voedselbanken!

Inzamelingsactie voor de kinderen bij de Voedselbanken!

Pasen komt alweer om de hoek kijken. In samenwerking met OnsAlmere en Voedselbanken Nederland zijn wij de ‘Ruitenheer Paasfeest inzamelingsactie’ gestart. Het doel is om voor de kinderen in Almere een mooi bedrag op te halen waarmee leuke presentjes en snoepgoed kan worden uitgedeeld. De cadeautjes worden gegeven aan alle kinderen van gezinnen die zijn aangesloten bij de Voedselbank in Almere.

Vorige jaren is er een heel mooi bedrag opgehaald voor de kerstactie en direct na afloop besloten René ter Borgh (directeur van Ruitenheer) en Richard Verduyn Lunel (directeur van Ons Nieuws) om dit jaarlijks te herhalen. In aanvulling hierop vinden beide heren dat Pasen voor ieder kind een feest moet kunnen zijn. Ruitenheer heeft weer een mooie donatie voor de kinderen gedaan en daarmee ging de actie officieel van start.

Ruitenheer vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. “Daarom willen wij met OnsAlmere en Voedselbanken Nederland deze actie wederom opzetten. Juist in deze bijzondere tijden is het belangrijk om de kinderen wat extra aandacht te kunnen geven!’’

Wil jij ook je steentje bijdragen? Doneer jouw eigen gekozen bedrag via www.onsalmere.nl/paasactie en steun alle kinderen die zijn aangesloten bij de Voedselbank in Almere.

#Ruitenheer #onsalmere #pasen #paasactie #voedselbank #almere #voedselbanken #nederland #service #onderhoud #actie #inzamelingsactie #glasbewassing #schoonmaak #hygienecare #gevelonderhoud #schilderwerk #vloeronderhoud

Lees ook deze berichten

[test_dump]