5 redenen om Ruitenheer calamiteitendienst in te schakelen!

daken, gevels, onderhoud

Altijd al willen weten wat Calamiteitendienst eigenlijk inhoudt en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? Wij hebben alles op een rijtje gezet!

We gaan er vanuit dat je nog niet bekend bent met calamiteitendienst. Daarom leggen we je uit wat een calamiteit eigenlijk is, wanneer we voor je paraat staan en je ons kunt bereiken en hoe calamiteitendienst specialisten eigenlijk te werk gaan.

Wat is eigenlijk een calamiteit?

Een calamiteit is een situatie die een gevaar oplevert voor een bedrijf, de werknemers, het milieu en de omgeving. Dit kan bijvoorbeeld een bedrijfsongeval zijn, uitslaande brand of een lekkage van gevaarlijke stoffen. Ook zou dit een vulkaanuitbarsting of een tsunami kunnen zijn, maar gelukkig hebben wij in Nederland hier niet snel mee te maken. Een calamiteit kan dus zomaar optreden, ook als de nodige voorzorgsmaatregelen zijn getroffen.

Salvage bij calamiteiten

2021 zijn er landelijk 56 schadestopbedrijven die voldoen aan de Salvage kwaliteitscriteria. Ruitenheer Calamiteitendienst is hier één van. In het afgelopen jaar hebben er zich 11.726 activiteiten plaatsgevonden, zoals het ontgeuren, opruimen (brand)resten en nog veel meer. Ruitenheer heeft bij veel verschillende situaties eerste hulp aan de gedupeerde geleverd. Uiteindelijk is het ons doel om eerste hulp te bieden aan gedupeerden en bedrijfsstilstand voorkomen. Eigenlijk houdt Salvage in dat er hulp wordt geboden aan gedupeerde en er geholpen wordt de schade te beperken.

Wij staan 24/7 voor je klaar!

Vanuit Ruitenheer kun je rekenen op 24 uur per dag 7 dagen in de week professionele hulpverlening. Om altijd zo snel mogelijk voor u paraat te staan hanteren wij een 24/7 telefoonnummer. Zo kan je ieder moment van de dag bellen naar ons Calamiteiten nummer via 0800-7848364337. Door heel Nederland staat ons eigen calamiteiten team voor jou klaar. Leuk weetje over het noodnummer: Wist je dat de cijfers achter 0800 staan voor Ruitenheer? Probeer het maar op je telefoon! Zo vergeet je nooit meer ons noodnummer!

Maar hoe werkt het nou eigenlijk?

De eerste minuten

Je weet nu wat calamiteiten zijn en wat hierbij komt kijken. Maar hoe gaat Ruitenheer Calamiteitendienst nou eigenlijk te werk? Nadat de calamiteit heeft plaatsgevonden bel je het Ruitenheer noodnummer. Zodra onze calamiteitendienst specialisten zijn gearriveerd zullen zij zo spoedig mogelijk de schade beperken. We starten met de eerste noodhulp om risico’s van bijvoorbeeld instorting, maar ook het verlies van emotioneel waardevolle spullen te voorkomen. Vervolgens gaan de coördinatoren zorgen voor de reiniging- en saneringswerkzaamheden. Saneren is het verbeteren door wat verouderd en vervallen is, te verwijderen.

Wat komt erna?

Onze specialisten analyseren de mogelijke oorzaak/toedracht ten behoeve van een calamiteiten rapportage. Ze verzamelen nadere gegevens en beschrijven de schade-omvang. Tot slot rapporteren de coördinatoren over de getroffen maatregelen en hun effecten. Onze medewerkers zijn echte specialisten en weten wat er nodig is. Ze zijn snel ter plekke, inventariseren de situatie, coördineren het werk van alle betrokkenen en lossen problemen op. Dat zal je meer rust geven! Ruitenheer heeft eigen mobiele waterzuivering units en verzorgt voor jou het transport en de opslag van inboedels. Verzekeringszaken handelen wij snel af en ook alle ondersteunende werkzaamheden hebben wij onder één dak.

Alles voor uw wensen

Wat we ook doen, jouw wensen staan centraal. Samen zetten we alles op alles om voor een goede afloop te zorgen. Het vervolg traject met betrekking tot het herstel kunnen wij ook voor je organiseren. Zo kunt u met Ruitenheer Calamiteitendienst weer snel beginnen aan de dagelijkse werkzaamheden.

Neem contact op!

Heb je een calamiteit gehad en wil je zo snel mogelijk jouw goederen een schadestop toebrengen? Bel met ons calamiteitennummer 0800-7848364337 of mail naar info@ruitenheer.nl.

Meer dan calamiteitendienst!

Wist je dat Ruitenheer nog veel meer voor jouw bedrijf kan betekenen? Ruitenheer is een bundeling van diverse specialistische bedrijven actief in de bouw en facilitaire sector. Wij leveren totaaloplossingen op het gebied van service en onderhoud, zoals gevelonderhoud, schoonmaak, hygiëne care, schilderwerk, calamiteiten en glasbewassing. Alles voor jouw pand onder één dak. Voor meer informatie kun je contact opnemen via onze website, info@ruitenheer.nl of telefonisch via 088 697 55 60. Volg jij ons al op LinkedIn? Hierdoor blijf je altijd op de hoogte, meld je snel aan!

 

Lees ook deze berichten

[test_dump]