Gevelreiniging Eindhoven

  1. Home
  2. |
  3. Locatie’s
  4. |
  5. Gevelreiniging Eindhoven

Gevelreiniging Eindhoven

Gevelreiniging in Eindhoven toepassen op de gevel van uw woning of bedrijfspand? Daar weten de professionals van Ruitenheer wel raad mee! Zij zijn namelijk gespecialiseerd in diverse vormen van gevelonderhoud en gevelreiniging, ook in Eindhoven. Daarnaast hebben de specialisten jarenlange ervaring met de benodigde materialen en middelen. Gevelonderhoud en gevelreiniging is ontzettend belangrijk om uw woning of bedrijfspand in stand te houden. Onze specialisten kunnen u informeren en adviseren, om de gevel van uw pand binnen korte tijd weer te doen stralen als nieuw!

Gevelreiniging te Eindhoven voor uw kantoorpand

Gevelreiniging in Eindhoven bij Ruitenheer kent diverse soorten. De meest bekende vorm is hogedrukreiniging van metselwerk. Graffiti op uw gevel? Ook voor dit probleem zijn onze specialisten in te schakelen. Daarnaast bent u voor het handmatig reinigen van profielen of aluminium en kunststof geveldelen ook bij de professionals van Ruitenheer aan het juiste adres. Het herstel en onderhoud van gevels en geveldelen zijn klussen die niet onbekend zijn bij Ruitenheer. Tijdens gevelonderhoud zal de gevel van uw pand worden voorzien van kersvers voegwerk. Op deze manier zal alles er weer uitzien als nieuw. Dit zal ook te merken zijn in uw portemonnee, u zal op lange termijn namelijk kosten besparen!

Bij een schone gevel kunnen schitterende ramen natuurlijk niet ontbreken. Daarom bent u ook voor een glazenwasser in Eindhoven aan het juiste adres bij Ruitenheer! Al onze glazenwassers zijn in het bezit van de nodige vakdiploma’s, wat er uiteindelijk voor zorgt dat u 100% tevreden naar uw pand kunt kijken. Met hoogwerkers zal glasbewassing van torenhoge gebouwen zelfs niet onmogelijk zijn. Genoeg redenen dus om te kiezen voor de dienst gevelreiniging in Eindhoven van Ruitenheer!

Gevelreiniging in Eindhoven door Ruitenheer

Door gevelreiniging en gevelonderhoud zal uw bedrijfspand of woning weer stralen. Geïnteresseerd? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij adviseren u graag! Bel naar 088-6975560 of vul het contactformulier op onze website in.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Menu