Gevelreiniging Friesland

  1. Home
  2. |
  3. Locatie’s
  4. |
  5. Gevelreiniging Friesland

ent u op zoek naar gevelreiniging in Friesland? Dan is Ruitenheer de ideale partner die de gevel van uw woning of bedrijfspand weer laat stralen. Een schone gevel is belangrijk voor het behoud en de uitstraling van uw bedrijfspand. Dit is immers het eerste aanzien van uw gebouw. Ruitenheer begrijpt dit als geen ander en is u graag van dienst. Ook voor het onderhoud van uw gevel bent u bij gevelreiniging in Friesland van Ruitenheer aan het juiste adres.

Gevelreiniging in Friesland voor uw woning of bedrijfspand

Waarom gevelreiniging Friesland? Ruitenheer heeft ruim 80 gevelonderhoud specialisten door heel het land, natuurlijk ook in Friesland. De specialisten hebben ruime ervaring met diverse middelen en materialen en helpen u graag. Voor elk probleem met uw gevel hebben wij een passende oplossing. Van een kleiner bedrijfspand tot industriële gevelreiniging, elke gevel straalt weer als nieuw. Is uw gevel toe aan nieuw voegwerk? Dan zorgen onze specialisten dat dit tijdens het gevelonderhoud wordt geregeld en u kosten op de lange termijn bespaard.

Diensten naast gevelreiniging in Friesland

Naast gespecialiseerd te zijn in gevelreiniging en gevelonderhoud in Friesland, biedt Ruitenheer ook andere diensten aan. Wilt u uw bedrijf een nieuwe uitstraling geven door middel van schilderwerk of dat de werkplekken er tiptop uitzien? Ook dan bent u bij Ruitenheer aan het juiste adres. Onze schilders zorgen dat uw bedrijfspand de uitstraling krijgt die het verdiend. Daarnaast zorgen de schoonmakers dat alle werk plekken gaan stralen en het de ideale plek is om te werken. Hierdoor bent uw gegarandeerd van een nieuwe en schone werkplek!

Gevelreiniging Friesland door Ruitenheer

Wilt u meer informatie over gevelreiniging Friesland of van één onze andere diensten? Of wilt u een geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Dan kunt u ons bereiken op 088-6975560 of mailen naar info@backup.ruitenheer.nl. Ook kunt u het contactformulier hiernaast invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Menu