Gevelreiniging Heerenveen

  1. Home
  2. |
  3. Locatie’s
  4. |
  5. Gevelreiniging Heerenveen

Gevelreiniging Heerenveen

Gevelreiniging in Herenveen voor uw bedrijfspand of woning? Het team gevelreiniging in Herenveen van Ruitenheer is u hiermee volledig van dienst! Onze specialisten hebben namelijk jarenlange ervaring met de benodigde middelen, diverse materialen en het vak. Hiermee garanderen wij van Ruitenheer dat uw pand weer zal schitteren als nieuw en de gevel voor langere tijd beschermd zal zijn tegen diverse atmosferische invloeden zoals het weer en verkeer. Kies voor Ruitenheer wanneer u op zoek bent naar kwaliteit en u voor langere tijd wil genieten van een schone en frisse gevel wanneer u kijkt naar uw woning of bedrijfspand.

Gevelreiniging voor uw pand in Herenveen

Gevelreiniging in Herenveen wordt door genoeg partijen gedaan, maar bij Ruitenheer bent u verzekerd van een professionele werkwijze wat gedaan wordt door vakbekwame specialisten, hoe groot uw bedrijfspand of woning ook mag zijn. Daarnaast bieden wij bij Ruitenheer diverse soorten van gevelonderhoud- en reiniging aan. De meest bekende methode is hogedrukreiniging van metselwerk. Daarnaast zijn onze professionals ook gespecialiseerd in het verwijderen van graffiti en het handmatig reinigen van profielen. Ook kunt u bij ons terecht voor het reinigen en onderhouden van geveldelen die gemaakt zijn van aluminium en kunststof. Deze methoden van gevelreiniging in Herenveen worden door onze specialisten op een zeer professionele manier gerealiseerd.

Gevelreiniging in Herenveen door Ruitenheer

Naast dat u voor gevelreiniging in Herenveen terechtkunt bij ons, bent u ook bij Ruitenheer aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een glazenwasser in Herenveen. Onze glazenwassers kunnen werken op diverse hoogtes met behulp van de hoogwerkers. Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Of wilt u meer weten over de werkzaamheden van Ruitenheer? Neem dan gauw contact op met Ruitenheer door het contactformulier op de website in te vullen of een e-mail te sturen naar info@backup.ruitenheer.nl. Wij adviseren u graag!

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Menu