Gevelreiniging Maastricht

  1. Home
  2. |
  3. Locatie’s
  4. |
  5. Gevelreiniging Maastricht

Gevelreiniging Maastricht

Bent u geïnteresseerd in gevelreiniging in Maastricht? Ruitenheer is een specialistisch bedrijf die u graag daarbij helpt! Een gevelreiniging door Ruitenheer zorgt ervoor dat uw gevel er weer spik en span uitziet. Wij werken uitsluitend met vakkundige professionals die ten alle tijden kwalitatief werk afleveren. Uw gevel zal er weer als nieuw uitzien en meteen beschermd zijn voor de komende jaren met gevelreiniging Maastricht!

Gevelreiniging in Maastricht door Ruitenheer

Als u kiest voor gevelreiniging in Maastricht door Ruitenheer dan kiest u voor 80 professionals die gespecialiseerd zijn in gevelonderhoud. Onze experts kunnen vrijwel alle soorten gevels herstellen naar hoe ze er ooit uitzagen. Onze vakmensen hebben ruime ervaring in het werken met de beste materialen en verschillende werkwijzen. Hierdoor leveren zij altijd kwalitatief werk af die voldoet aan de hoge eisen van Ruitenheer. Mocht u geïnteresseerd zijn in nieuw voegwerk, dit kan direct tijdens het gevelonderhoud gedaan worden. Zo hoeft er niet twee keer iemand langs te komen en bespaart u naast kosten ook tijd.

Nog veel meer diensten naar gevelreiniging in Maastricht

Ruitenheer biedt ook andere diensten aan naast gevelreiniging. U kunt ook terecht bij ons voor schilder- en schoonmaakwerkzaamheden in Maastricht. Is uw pand toe aan nieuw schilderwerk? Of is het tijd om uw glazen eens grondig schoon te maken? Schakel de hulp in van Ruitenheer en wij zorgen ervoor dat het professioneel gedaan wordt. Al onze mensen zijn in het bezit van vakdiploma’s en werken daarnaast ook nog eens met de minst schadelijke materialen. Hierdoor wordt altijd kwalitatief werk afgeleverd zonder agressieve chemicaliën. Beter voor u en het milieu!

 Gevelreiniging in Maastricht door Ruitenheer

Wilt u gevelreiniging in Maastricht laten verrichten? Of bent u geïnteresseerd in één van de andere diensten die door Ruitenheer aangeboden wordt? Neem graag contact met ons op en ontvang geheeld vrijblijvend een offerte. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 088-6975560. U kunt ook een email sturen naar info@backup.ruitenheer.nl. Aan de rechterkant van deze pagina vindt u een contactformulier. Als u deze invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Menu