Gevelreiniging Tilburg

Gevelreiniging in Tilburg door specialisten die uw gevel op professionele wijze schoonmaken? Dan bent u bij Ruitenheer aan het juiste adres! Onze professionals kunnen er met gevelreiniging in Tilburg namelijk voor zorgen dat de gevel van uw woning of bedrijfspand er binnen korte tijd weer uitziet als nieuw. Een schone gevel is natuurlijk erg belangrijk, omdat dit het eerste is wat uw gasten of klanten zien. Dit maakt de gevel erg bepalend voor de (eerste) indruk van uw bedrijf! Kiest u voor gevelreiniging of gevelonderhoud van Ruitenheer, dan kiest u voor langdurige bescherming tegen diverse invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan water, bouwwerkzaamheden of luchtvaart.

Gevelreiniging in Tilburg door professionals

Gevelreiniging in Tilburg zorgt ervoor dat de gevel van uw bedrijfspand er weer uit zal zien als nieuw. Daarnaast is een schone gevel erg belangrijk als het gaat om het behoud van het pand en een verzorgde uitstraling. Gevelreiniging is een breed begrip en kent daarom ook verschillende types van reinigen:
– Verwijderen van graffiti
– Hogedrukreiniging bij metselwerk
– Handmatig reinigen van profielen
– Reinigen en onderhouden van aluminium en kunststof geveldelen

Tevens kan er na de gevelreiniging of gevelonderhoud in Tilburg, gebruik gemaakt worden van de techniek genaamd impregneren. Dit wordt gedaan om het geheel nog eens goed te beschermen tegen atmosferische invloeden. Een schone gevel betekent ook schone ramen. Om u hier volledig mee van dienst te kunnen zijn staat onze glazenwasser in Tilburg ook voor u klaar. Door middel van hoogwerkers kunnen ramen op grote hoogte ook gereinigd worden. Nog meer reden om te kiezen voor Ruitenheer!

Gevelreiniging in Tilburg doet wonderen voor uw pand

Kan de gevel van uw bedrijfspand wel een opknapbeurt gebruiken? Hier kunnen de professionals van Ruitenheer u mee van dienst zijn met gevelreiniging in Tilburg. En dit doen ze met alle plezier! Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan door het contactformulier op de website in te vullen of stuur een e-mail naar info@backup.ruitenheer.nl.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Menu