Gevelreiniging Utrecht

Bent u op zoek naar gevelreiniging in Utrecht? Dan is Ruitenheer de juiste partner voor u! Een nette gevel zorgt voor een verzorgde uitstraling. Uw gevel is tenslotte het visitekaartje van uw onderneming. Ruitenheer verzorgt echter niet alleen gevelreiniging voor bedrijfspanden, maar ook voor woningen. U kunt dus ook bij ons terecht als u de gevel van uw woning wil weer laten stralen. Voor gevelreiniging in Utrecht zit u bij Ruitenheer dus goed.

Gevelonderhoud in Utrecht: onze specialisten

Wanneer u bij Ruitenheer kiest voor gevelreiniging Utrecht staat ons team altijd voor u klaar. Maar waarom zou u kiezen voor gevelreiniging in Utrecht van Ruitenheer? Ons team bestaat uit 80 gevelonderhoud specialisten die bijna alle soorten gevels en geveldelen kunnen herstellen. Zij hebben ervaring met de middelen, materialen en werkwijze. Ook kunnen onze specialisten ervoor zorgen dat uw gevel wordt voorzien van nieuw voegwerk. Op deze manier zullen onze specialisten uw gevel er weer als nieuw uit laten zien! Op de lange termijn bespaart u hier ook nog kosten mee.

Meer dan alleen gevelreiniging in Utrecht

Ruitenheer is niet alleen gespecialiseerd in gevelreiniging en gevelonderhoud: wij bieden ook nog andere diensten aan. Zo is Ruitenheer onder andere werkzaam op het gebied van schilderwerk in Utrecht. Zelfs als u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf in Utrecht kunt u met een gerust hart bij Ruitenheer terecht. Kan uw bedrijfspand wel een opknapbeurt gebruiken? Dan kunt u de glazenwassers van Ruitenheer inschakelen. Onze glazenwassers zijn namelijk in het bezit van de benodigde vakdiploma’s en zullen de glazen van uw pand weer laten stralen. Bij al onze diensten wordt er door onze professionals gebruik gemaakt van de minst schadelijke materialen. Bescherming verzekerd!

Gevelreiniging Utrecht door Ruitenheer

Meer informatie over gevelreiniging in Utrecht? Of wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op. U kunt ons bellen op 088-6975560 of mailen naar info@backup.ruitenheer.nl. Ook is het mogelijk het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij nemen dan snel contact met u op.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Menu