Gevelreiniging Zeeland

Op zoek naar gevelreiniging in Zeeland om uw kantoorpand of woning weer te laten stralen? Dan bent u bij Ruitenheer aan het juiste adres. U kunt kiezen voor gevelreiniging in Zeeland omdat uw kantoorpand of woning chemisch of biologisch is aangetast. Met de diverse professionele technieken die door onze experts worden toegepast, ziet uw kantoorpand of woning er weer uit als nieuw. De gevelreiniging in Zeeland zorgt er ook voor dat de gevel op lange termijn beschermd is tegen verschillende atmosferische invloeden zoals het weer.

Gevelreiniging in Zeeland voor een schitterend resultaat

Kiest u voor gevelreiniging in Zeeland door de medewerkers van Ruitenheer? Dan bent u gegarandeerd van professionele werkzaamheden. De specialisten hebben namelijk ruime ervaring met de verschillende middelen en materialen. Dit maakt dat de gevel van uw pand of woning langdurig beschermd zal zijn en er weer een nette uitstraling heeft. Bij Ruitenheer kunt u terecht voor verschillende soorten gevelonderhoud en gevelreiniging in Zeeland:

  • Verwijdering van graffiti
  • Metselwerk onderhouden en reinigen door middel van hogedrukreiniging
  • Handmatig reinigen van damwandprofielen
  • Het onderhouden en reinigen van geveldelen, zowel aluminium als kunststof

Ieder gebouw, iedere woning en iedere gevel is anders. Dit betekent dat ieder gebouw ook een andere aanpak verdient. Om het beste uit de werkzaamheden te halen, kan er voor u een analyse gemaakt worden. Op deze manier komen wij er achter wat de beste methode is en wat de juiste onderhoudsmiddelen zijn.

Gevelreiniging in Zeeland door experts

Naast dat u bij Ruitenheer terecht kunt voor gevelreiniging in Zeeland, zijn wij ook te benaderen wanneer u op zoek bent naar een glazenwasser in Zeeland. Om het totaalplaatje te laten stralen, kunt u kiezen voor onze glazenwassers. Zij zijn in het bezit van diverse vakdiploma’s wat maakt dat uw ramen binnen korte tijd weer zullen schitteren als nooit tevoren. Interesse in onze werkzaamheden? Neem dan contact op met Ruitenheer! Bel naar 088-6975560 of vul het contactformulier op de website in. Wij adviseren en helpen u graag verder.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Menu