Glazenwasser Amersfoort

Glazenwasser Amersfoort

Bent u op zoek naar een goede glazenwasser in Amersfoort? Bij ons kunt u niet alleen glasbewassing onderbrengen, maar bijvoorbeeld ook algemene gevelreiniging of calamiteitendienst.

Professionele glazenwasser (Amersfoort)

Ruitenheer Amersfoort heeft inmiddels al bijna 40 jaar ervaring in het glazenwassers vak. Een specialistisch vak, waarvoor al onze glazenwassers de nodige diploma’s hebben gehaald. Indien er veranderingen plaatsvinden in het vak, worden ze zo snel mogelijk bijgeschoold. Alleen zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen.

Daarnaast hebben we onze eigen milieuvriendelijke productlijn ontwikkeld, van de beste kwaliteit. Zo kunnen we ervoor zorgen dat uw ramen keer op keer, hoe vies ze ook zijn, weer helemaal zullen blinken na een bezoek van onze glazenwasser (Amersfoort).

Onze glazenwassers hebben ook de beschikking over hoogwerkers, zodat ze met gemak de hogere ramen weer kunnen laten schitteren.

Voordelen glasbewassing via Ruitenheer

Wat zijn de belangrijkste voordelen om uw ruiten te laten reinigen door Ruitenheer Amersfoort? De belangrijkste voordelen van onze glazenwassers op een rij:

  • We maken gebruik van onze eigen milieuvriendelijke producten. Zo voorkomen we dat we het milieu aantasten.
  • Door regelmatig uw ruiten te laten reinigen zult u zien dat uw schilderwerk langer meegaat. U bespaart zo dus kosten op schilders klussen.
  • De uitstraling van uw pand wordt enorm verbeterd wanneer uw ramen altijd fris en schoon zijn.
  • We hebben alleen gediplomeerde glazenwassers (Amersfoort) in dienst, zodat we u de schoonste ramen kunnen beloven.
  • Onze klantenservice staat 24/7 voor u klaar. Op welk tijdstip u dus vragen heeft, of een afspraak wilt maken. Het kan, wij staan voor u klaar.

Waar wacht u nog op?

Offerte glazenwasser Amersfoort

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen en op welk termijn? Bel ons direct (088-6975560) of neem contact op met ons via het formulier aan de zijkant.

Bent u naast een glazenwasser ook nog op zoek naar een schoonmaker (Amersfoort) of een schilder (Amersfoort)? Ook dat kunt u bij ons onderbrengen. Zo heeft u voor deze verschillende klussen toch maar één aanspreekpunt.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten