Glazenwasser Amsterdam

Glazenwasser Amsterdam gezocht?

Bent u dringend op zoek naar professionele glazenwassers voor uw pand in Amsterdam? Ruitenheer heeft bijna 40 jaar ervaring met glasbewassing in en om Amsterdam. Naast glasbewassing, is Ruitenheer gespecialiseerd in veel meer onderhoudsdiensten.Wist u dat het regelmatig laten wassen van uw ramen zorgt voor

  • een verlengde levensduur van uw ramen en kozijnen
  • een betere uitstraling van uw pand
  • meer licht in uw pand

Bent u niet meer tevreden over uw huidige glazenwasser? Of hikt u er al tijden tegen aan om op zoek te gaan naar een goede glazenwasser? Stop met zoeken. Ruitenheer Amsterdam is 24/7 bereikbaar om met u te sparren over de mogelijkheden. Bel direct 088 697 55 60.

Milieuvriendelijke glasbewassing

Wij hechten grote waarde aan het milieu en de maatschappij. Daarom hebben wij onze eigen milieuvriendelijke producten ontwikkeld zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele verontreiniging van het milieu.

Verder uiten we onze maatschappelijke betrokkenheid door het sponsoren van stichtingen en sportclubs door heel het land. Denk bijvoorbeeld aan het Ronald McDonald Kinderfonds, Pink Ribbon en clubs zoals SC Buitenveldert, AZ & golfbaan Naarderbos.

Gediplomeerde glazenwasser in Amsterdam

Onze glazenwassers zijn gediplomeerd zodat we u een hoge kwaliteit kunnen garanderen. De glazenwassers denken graag met u mee over uw wensen en behoeften. Aarzel daarom nooit om vragen te stellen of uw wensen uit te spreken.

We maken met u afspraken over de gewenste dagen en tijden zodat u zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden. Zo kunt u zich richten op uw bedrijf en core business.

Ruitenheer: totaal onderhoud

Wist u dat u naast glasbewassing u ook bij ons terecht kunt voor o.a.:

Zo kunt u al uw onderhoud bij één bedrijf onderbrengen zodat u ook slechts 1 aanspreekpunt heeft. Wel zo makkelijk!

Glazenwasser offerte aanvragen?

Wilt u ook zo snel mogelijk schone ramen? Wilt u weten wat een glazenwasser in Amsterdam kost? Neem dan vandaag nog contact op met ons. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel ons op 088 697 55 60 voor de mogelijkheden.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten