Glazenwasser Arnhem

Glazenwasser Arnhem gezocht?

Op zoek naar een professionele glazenwasser in Arnhem? Ruitenheer is uw partner op het gebied van glasbewassing, gevelonderhoudschoonmaak en calamiteitendiensten. Is uw bedrijfspand in Arnhem dringend toe aan een grondige reinigingsbeurt van de ramen? Of bent u op zoek naar een periodieke glazenwasser? Ruitenheer staat voor u klaar.

Milieuvriendelijke producten

Onze glazenwassers (Arnhem) maken gebruik van onze eigen productlijn met milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Zo zorgen we ervoor dat we het milieu geen schade toebrengen. Een ander belangrijk voordeel is dat we u de beste kwaliteit kunnen garanderen. Onze eigen producten zijn van de beste kwaliteit en geven u een prachtig streep loos resultaat.

Daarnaast zorgt de periodieke komst van een glazenwasser ervoor dat uw verfwerk op de kozijnen beter beschermd wordt en zo langer meegaat. Zo bespaart u dus kosten op de schilderklussen.

Glazenwasser Arnhem met 24/7 service

Wij vinden dat u als klant, altijd moet kunnen bellen wanneer het u uit komt. U heeft het al druk genoeg en heeft misschien niet de tijd om te bellen tussen 9-17. Daarom is onze klantenservice 24/7 voor u bereikbaar. Of u al klant bij ons bent, of nog niet, we staan voor u klaar.

Ook klussen op hoogte

Is uw kantoor gelegen op de hogere verdiepingen van een pand? Dat is voor ons geen probleem. Wij beschikken over een wagenpark met diverse hoogwerkers zodat ook klussen op hoogte voor ons geen probleem zijn.

Onze gediplomeerde glazenwassers (Arnhem) zijn gewend om te werken met onze hoogwerkers waardoor ook die klussen zo gepiept zijn. Met zo min mogelijk overlast voor u, uw medewerkers en uw klanten.

Glazenwasser (Arnhem) offerte aanvragen

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op welk termijn? Of wat de kosten zijn van een periodieke glazenwasser voor uw bedrijfspand? Bel ons dan direct op 088 697 55 60, of vraag een offerte aan via het formulier aan de zijkant van deze pagina.

Heeft uw bedrijf vestigingen door heel Nederland? Ruitenheer is niet alleen actief in Arnhem maar opereert ook in de rest van Nederland. U kunt dus gemakkelijk al uw vestigingen onderbrengen bij Ruitenheer. Zo heeft u maar één aanspreekpunt voor uw glasbewassing. U kunt desgewenst ook schilders of schoonmakers via ons inhuren.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten