Glazenwasser Eindhoven

Glazenwasser in Eindhoven gezocht?

Een glazenwasser (Eindhoven) gezocht met bijna 40 jaar ervaring? Ruitenheer is dé specialist op het gebied van glasbewassing. We kennen geen beperkingen, geen klus is ons te gek. Wij hebben ervaring met glasbewassing bij bijvoorbeeld hotels, sportcentra, grootwinkelbedrijven of zorgcentra. Ook worden we regelmatig ingezet door verenigingen van eigenaren om hun gezamenlijke pand tiptop in orde te houden.

Milieuvriendelijk producten voor onze glazenwassers

Ruitenheer is een maatschappelijk betrokken bedrijf, naast dat we verschillende (lokale) initiatieven sponsoren, vinden we het ook belangrijk dat we de wereld zo min mogelijk schade toebrengen. Daarom hebben wij onze eigen productlijn ontwikkeld. Zo kunnen we garanderen dat onze glazenwassers in Eindhoven geen schade toebrengen aan het milieu met onze schoonmaakproducten.

Een bijkomend voordeel van onze eigen milieuvriendelijke producten is dat wij altijd een super schoon, streep loos resultaat kunnen beloven aan onze klanten.

Glasbewassing mét 24/7 service

Vaak is uw werkdag veel te snel om en heeft u veel te veel te doen. Even bellen tussen 9 en 5 om een afspraak te maken lukt dan vaak niet. Bij ons hoeft u zich daar géén zorgen over te maken. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Of u nou een nieuwe klant bent, of een bestaande. We staan voor u klaar wanneer u ons nodig heeft.

Onze glazenwassers in Eindhoven komen op het moment dat het u uitkomt, zodat u, uw medewerkers en klanten er zo min mogelijk last van ondervinden. Onze glazenwassers (Eindhoven) bezitten allemaal de juiste diploma’s en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche, dit doen we zodat we u de beste kwaliteit kunnen garanderen

Maak nu een afspraak met uw glazenwasser (Eindhoven)

Wilt u weten wat we precies voor u kunnen betekenen, en op welk termijn? Schroom dan niet en bel direct naar 088-6975560 of neem contact op met ons via het formulier aan de zijkant.

Wist u dat wij u naast glasbewassing in Eindhoven ook nog kunnen ondersteunen met:

Zo kunt u gemakkelijk verschillende diensten onderbrengen bij één bedrijf, heeft u één factuur en vooral één aanspreek punt. Wel zo gemakkelijk, toch?

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten