Glazenwasser Hilversum

Glazenwasser Hilversum Gezocht?

Hebben de ramen van uw bedrijfspand dringend een schoonmaakbeurt nodig? Ruitenheer heeft betrouwbare en gediplomeerde glazenwassers in dienst in de regio Hilversum. Daarnaast heeft Ruitenheer bijna 40 jaar ervaring in het glazenwassers vak, in die tijd hebben we enorm veel vakkennis opgedaan en delen we dat uiteraard met al onze glazenwassers.

Voordelen glazenwasser Hilversum

Wat zijn de voordelen van het inzetten van een glazenwasser van Ruitenheer Hilversum?

  • Door op regelmatige basis uw ramen te laten wassen, blijft uw schilderwerk in een veel betere conditie. Hiermee bespaart u op schilderwerk kosten.
  • Uw medewerkers kunnen beter functioneren in een schone werkomgeving, schone ramen ondersteunen daar zeker bij.
  • Onze glazenwassers gebruiken alleen milieuvriendelijke producten, u hoeft zich dus geen zorgen te maken over schade aan het milieu.
  • We hebben ervaring met verschillende soorten panden en verschillende groottes van ramen, van het kleine winkelpand tot enorme grootwinkelbedrijven of kantoren, niets is Ruitenheer Hilversum te gek.
  • Onze glazenwassers beschikken ook over hoogwerkers zodat ze op een veilige manier op grotere hoogte voor u aan de slag kunnen.
  • U kunt onze klantenservice 24/7 bereiken, omdat wij weten dat het tussen 9 en 17 niet altijd zo makkelijk uitkomt. Wilt u dus ’s avonds een belletje naar ons doen? Geen probleem. Afspraak maken? Of wijzigingen doorgeven? Geen probleem, wij zijn beschikbaar!

Glasbewassing in Hilversum met onze eigen producten

Omdat wij het belangrijk vinden om het milieu geen schade toe te brengen hebben wij onze eigen milieuvriendelijke productlijn ontwikkeld. Dat helpt ons niet alleen het milieu te sparen maar zo kunnen we ook de beste kwaliteit garanderen.

Daarnaast zorgen we er ook voor dat al onze glazenwassers (Hilversum) gediplomeerd zijn en zo nodig worden bijgeschoold. Wij hebben in al die jaren natuurlijk genoeg kennis en ervaring opgedaan.

Meer informatie over glazenwasser (Hilversum)

Wilt u meer weten over wat de mogelijkheden zijn met onze glazenwassers? Of wilt u graag een offerte aanvragen? Neem contact op met ons via het formulier aan de zijkant of bel ons op 088-6975560.

Bent u ook nog op zoek naar algemeen gevelonderhoud, een schoonmakerschilder of een calamiteitendienst? Ook daarbij kan Ruitenheer u ondersteunen.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten