Glazenwasser Lelystad nodig?

Bent u op zoek naar professionele én gediplomeerde glazenwassers in Lelystad? Dan heeft u uw partner gevonden. Wij hebben vele jaren ervaring in de glazenwassersbranche waardoor we ervaring hebben met vele verschillende panden, ruiten, hoogtes of de mate van vervuiling. Voor ons is geen pand te hoog of te vervuild om weer te kunnen laten blinken.

Milieuvriendelijke producten voor onze glazenwassers

We hebben onze eigen productlijn ontwikkeld voor onze glazenwassers en schoonmakers. Zo kunnen we u de beste kwaliteit schoonmaakproducten garanderen, met daarbij de belofte dat we geen schade toebrengen aan het milieu met onze reinigingsproducten. U hoeft zich daarover geen zorgen te maken.

We vinden het naast het beschermen van het milieu ook belangrijk om ons in te zetten voor de maatschappij. Zo sponsoren we verschillende (lokale sport) initiatieven maar ook enkele goede doelen zoals KiKa.

Gediplomeerde glazenwassers (Lelystad)

Glazenwasser is een vrij beroep, dus het verschil in kwaliteit tussen de ene en de andere glazenwasser kan enorm groot zijn. Door onze ervaringen kunnen wij onze glazenwassers opleiden tot geweldige vakmannen die hun vak verstaan als geen ander. Uw ramen worden in een oogwenk prachtig schoon en zullen blinken als nooit tevoren.

We beschikken ook over een aantal belangrijke certificeringen zoals: ISO 9001-2008, VCA 2008/5.1, Salvage. ISO 14001 en MVO.

Slechts 1 aanspreekpunt

Heeft u niet alleen in Lelystad een vestiging maar ook op andere plekken in Nederland? Ruitenheer heeft landelijk glazenwassers in dienst, die op verschillende plekken ingezet kunnen worden.

Bent u ook nog op zoek naar schoonmakers of schildersCalamiteitendienst of groenvoorzieningen? Ook daarvoor kunt u terecht bij ons. Zo heeft u alles onder één dak, maakt u gebruik van één aanspreekpunt en één factuur. Wel zo makkelijk.

Vraag nu uw offerte aan!

Wilt u weten wat de kosten zijn voor glasbewassing voor uw pand in Lelystad? Neem contact met ons op via het formulier op deze pagina, of bel direct naar 088 697 55 60. U kunt ons 24/7 bereiken met uw vragen, dus schroom niet.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten