Glazenwasser Nijmegen

Glazenwasser Nijmegen gezocht?

Wilt u de ruiten van uw pand weer laten stralen? Onze glazenwasser (Nijmegen) heeft bijna 40 jaar ervaring en werkt met de beste producten. Tevens hebben wij niet alleen de beste glazenwassers in Nijmegen in dienst, maar ook de beste schilders en schoonmakers. Makkelijk alles onder één dak.

Milieuvriendelijke producten voor onze glazenwasser

Wij vinden het belangrijk dat het milieu of zo min mogelijk wordt aangetast. Daarom hebben wij enkele jaren geleden besloten om onze eigen productlijn te ontwikkelen. Deze milieuvriendelijke producten worden door al onze glazenwassers (Nijmegen) gebruikt.

Bij het realiseren van die producten hebben we niet alleen gedacht aan het sparen van het milieu, maar ook aan hoe wij kwalitatief goede producten kunnen maken die uw ramen keer op keer prachtig schoon zullen maken. Elke keer een schitterend resultaat, daar gaan wij voor.

Door op regelmatige basis onze glazenwasser te laten komen, zorgt u ervoor dat uw schilderwerk in betere conditie blijft. Zo hoeft u minder vaak de schilder in te schakelen.

Gediplomeerde glazenwasser Nijmegen

Onze glazenwassers beschikken allen over de benodigde opleidingen en papieren zodat wij de beste kwaliteit kunnen leveren. Indien er nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden, zorgen wij ervoor dat onze glazenwassers zo snel mogelijk bijgeschoold worden.

Het bedrijf Ruitenheer heeft al bijna 40 jaar ervaring in de glazenwassersbranche, wij zijn daarom een specialist op ons vakgebied.

Onze glazenwassers hebben ook de beschikking over hoogwerkers om ook de klussen op grotere hoogte voor u te doen.

Neem contact op met Ruitenheer Nijmegen

Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar, dus heeft u op dit moment vragen? Wilt u graag weten wat we voor u kunnen betekenen of wilt u een afspraak maken? Bel direct naar 088-6975560 of neem contact op met ons via het contactformulier.

Heeft uw gevel ook nog onderhoud nodig? Of is uw vloer dringend aan onderhoud toe? Of bent u misschien op zoek naar een calamiteitendienst? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten