Glazenwasser Utrecht

Dé Glazenwasser in Utrecht

Wist u dat u de levensduur van het schilderwerk van uw kozijnen verlengt, als u periodiek een glazenwasser uw ruiten en kozijnen laat reinigen? Zo kunt u daar vervolgens weer op besparen. Schone ruiten zorgen voor een positieve uitstraling van uw bedrijfspand.

Glazenwasser met milieuvriendelijke producten

Onze glazenwassers in Utrecht gebruiken uitsluitend de door ons zelf ontwikkelde productlijn met 100% milieuvriendelijke producten. Door onze eigen productlijn kunnen we u ook 100% kwaliteit garanderen.

Wij willen graag een positieve bijdrage leveren aan de wereld, dit doen we door onze milieuvriendelijke producten en ook door het steunen van verschillende stichtingen en clubs. We ondersteunen bijvoorbeeld de stichtingen Pink Ribbon en KIKA, maar ook amateurverenigingen zoals SV Loosdrecht en SC Buitenveldert.

Gediplomeerde vakmensen in Utrecht

Omdat glasbewassing vakwerk is, zorgen wij ervoor dat al onze glazenwassers beschikken over de juiste diploma’s. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn in de branche zorgen wij er direct voor dat onze medewerkers worden bijgeschoold.

24/7 service bij glasbewassing

Wij staan altijd voor u klaar: of dit nu ’s ochtends vroeg is, of ’s avonds laat. We zijn bereikbaar wanneer u er tijd voor heeft. Waar anderen tijden hanteren van 9:00 – 17:00 zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor u. Heeft u dus op dit moment een vraag over een glazenwasser in Utrecht? Bel ons dan direct op 088 697 55 60.

Onze glazenwassers doen het werk onopvallend, snel en op het afgesproken tijdstip, zodat u en uw klanten er zo min mogelijk hinder van ondervinden. Dat is de 24-uurs service van Ruitenheer.

Vrijblijvende offerte glazenwasser in Utrecht

Wilt u een offerte voor glasbewassing in Utrecht? Bent tevens op zoek naar een schoonmaakbedrijfschilder of gevelonderhoud? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Heeft u meerdere vestigingen door Nederland heen? Ook daarbij kunnen we met u samenwerken: ook wij zijn landelijk actief.

Bel direct 088 697 55 60 of vraag online een offerte aan.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten