Wij zijn gespecialiseerd in onder andere onderhoud voor hotels, waarbij we streven naar de hoogste normen van gastvrijheid, netheid en comfort. We begrijpen dat het behouden van de uitmuntendheid van een hotelomgeving essentieel is om gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Onze toegewijde professionals hebben uitgebreide ervaring in het onderhouden van alle aspecten van hotels, van de ontvangsthal tot de kamers. Onze dienstverlening bestaat uit schoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging, hygienecare en beveiliging. Onze teams zijn getraind om snel en efficiënt te reageren op de behoeften van elk hotel.

Wij geloven we dat elk detail van cruciaal belang is om de hoogste gasttevredenheid te bereiken. We werken samen met hotelbeheerders om aangepaste onderhoudsplannen te ontwikkelen die passen bij de unieke kenmerken en behoeften van elk hotel.

Onze missie is om hotels te helpen een onberispelijke en gastvrije omgeving te behouden, zodat gasten zich thuis voelen, of ze nu voor zaken of plezier verblijven. Samen met onze klanten dragen we bij aan het creëren van memorabele verblijfservaringen en aan het succes van hun horecaonderneming.

Neem vandaag nog contact op met Ruitenheer!

Naast ons contactformulier kunt u ons ook per mail bereiken. Bel ons gerust via 088-6975560

of stuur een mailtje naar info@ruitenheer.nl en wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Waarom kiezen voor Ruitenheer?

Ruitenheer heeft als missie haar klanten volledig te bedienen en de zorgen te ontnemen op het gebied van service en onderhoud. Met ruim 44 jaar ervaring zijn wij uw geschikte partner.