Schilderwerk Almere

  1. Home
  2. |
  3. Locaties
  4. |
  5. Schilderwerk Almere

Schilderwerk in Almere

Schilderwerk dat jaren meegaat

Wilt u uw bedrijfspand of kantoor een nieuwe en frisse uitstraling bezorgen door middel van nieuw schilderwerk? Is de oude verflaag niet meer wat het geweest is? Dan is Ruitenheer de juiste partner voor u! Onze schilder professionals voorzien uw bedrijfspand van een gloednieuwe en prachtige verflaag waardoor uw bedrijfspand weer de uitstraling krijgt die het verdiend.

De voordelen van schilderwerk bij Ruitenheer

Schilderwerk van Ruitenheer heeft verschillende voordelen. Schilderen is seizoensgebonden werk, dit betekent dat veel schilderbedrijven binnen enkele maanden hun omzet moeten realiseren en dat zie je terug in de hoge tarieven. Bij ons werken de schilders het hele jaar door voor Ruitenheer en deze zijn dan ook op meerdere vlakken inzetbaar. Tevens beschikken wij over een eigen hoogwerker park met hoogwerkers tot 45 meter. Hierdoor kunnen wij op elk moment ook de hoger gelegen delen van uw bedrijfspand of kantoor schilderen. Hieronder vindt u nog enkele voordelen van ons schilderwerk.

5 jaar garantie op schilderwerk

Effectieve werkwijze

Klantgericht

Milieuvriendelijke materialen

Landelijk actief: 1 aanspreekpunt

Een frisse uitstraling

Mooi schilderwerk zegt iets over uw bedrijf of kantoor. Het laat zien dat het bedrijf om details geeft en waarde hecht aan afwerking en uitstraling. Erg belangrijk dus. De schilders van Ruitenheer kunnen dit voor u bewerkstelligen en dankzij een klantgerichte aanpak en effectieve combinaties van verfsystemen zorgen wij er voor dat u zo lang mogelijk kan genieten van het schilderwerk. Wij geven dan ook niet voor niets 5 jaar garantie op onze schilderwerkzaamheden.

Naast een frisse uitstraling houden wij ook rekening met de wensen van onze klanten, onze schilders proberen uw wensen zo goed mogelijk te vertalen in het schilderwerk. Door hun proactieve houding en jarenlange ervaring zult u gegarandeerd tevreden zijn met het eindresultaat.

En wilt u uw pand nog meer laten stralen? U kunt bij ons ook terecht voor glasbewassing of gevelonderhoud.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Menu