Schoonmaakbedrijf Amsterdam

  1. Home
  2. |
  3. Locatie’s
  4. |
  5. Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Amsterdam

Schoonmaakbedrijf Amsterdam gezocht?

Wanneer uw collega’s geen tijd of zin hebben om zelf schoon te maken, dan kan het verstandig zijn om een schoonmaakbedrijf in Amsterdam in te huren.

Ruitenheer als uw schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Er zijn een aantal reden om ons te kiezen als uw schoonmaakbedrijf Amsterdam. Zo hebben wij als schoonmaakbedrijf al bijna 40 jaar ervaring in onze branche.

Schoonmaker gezocht die ook buiten kantoortijden werkt?

Wij bieden 24/7 service, dit betekend dat wij niet van 9 tot 17 werken, maar doorgaan buiten kantooruren om. Ook kunnen wij optioneel in de nacht werken, zodat wij u als bedrijf niet storen tijdens onze schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in meerdere facetten van het schoonmaken. Wij breiden onze service steeds meer uit, waardoor we u op meerdere manieren kunnen helpen. Dan heeft u uw diensten goed georganiseerd onder één dak. Den aan een schilderglazenwasservloeronderhoud of gevelonderhoud in Amsterdam.

Milieuvriendelijke producten

Ook hecht Ruitenheer (schoonmaakbedrijf Amsterdam) grote waarde aan het milieu en de maatschappij. Daarom maken wij gebruik van onze eigen milieuvriendelijke productlijn. Wij maken hier als schoonmaakbedrijf niet alleen gebruik van omdat deze producten erg milieu vriendelijk zijn, maar omdat wij door deze producten ook zeker weten dat we alleen gebruik maken van de beste producten. Onze maatschappelijke betrokkenheid uiten we door sportclubs te sponsoren en stichtingen te steunen. Zo steunen we bijvoorbeeld het Parkhuijs en het Ronald Mcdonalds kinderfonds. Ook sponsoren wij sportclubs zoals AFC Amsterdam, Golfbaan Amsterdam Waterland en de professionele voetbalclub AZ Alkmaar.

Waarom mensen samenwerken met schoonmaakbedrijf Amsterdam?

Er zijn verschillende redenen waarom het handig is om samen te werken met een schoonmaakbedrijf. Ten eerste geeft u uw klanten, personeel en andere belanghebbende een goede indruk door uzelf en uw bedrijf goed schoongemaakt te presenteren. Een andere reden om het schoonmaakwerk uit te besteden aan ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam is omdat een goede hygiënische werkplek leidt tot minder ziekteverzuim en verbeterde werkpresentaties. Door de schoonmaak dienst van Ruitenheren neemt de stof en het aantal bacteriën in de lucht af. Hierdoor kan het ziekteverzuim met wel één procent dalen. Daarnaast hebben verschillende onderzoeken uitgewezen dat de tevredenheid van de werknemers toeneemt in een schonere werkruimte wat de werkprestaties ten goede komt.

Ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam staat 24/7 voor u klaar!

Niet elk bedrijf heeft de tijd om zelf alles schoon te maken. En soms is het niet verstandig om zelf schoon te maken, omdat u zich beter kunt focussen op de taken die er echt toe doen. Verwen uzelf, uw klanten en collega’s op een hygiënische ruimte en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of bel 020-6975560. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Menu