Schoonmaakbedrijf Eindhoven

  1. Home
  2. |
  3. Locatie’s
  4. |
  5. Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Schoonmaakbedrijf in Eindhoven gezocht?

Heeft u een bedrijf in de regio Eindhoven, maar heeft u zelf te weinig tijd om uw bedrijfsruimte schoon te maken? Dan bent u bij ons schoonmaakbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het schoonmaken van alle soorten bedrijfsruimtes. Een hygiënischer, schoner en frissere werkomgeving nodig? Wij maken bij u schoon wanneer u dat het beste uitkomt.

Een professioneel schoonmaakbedrijf in Eindhoven

Ruitenheer heeft jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaken. De schoonmaakwerkzaamheden die wij leveren zijn van professionele waarde. Wij vinden het belangrijk om uw wensen op het gebied van schoonmaken uit te laten komen. Naast het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden zijn wij dan ook dé specialist in onder andere:

  • bouw- en evenementen schoonmaak,
  • computerreiniging en desinfectie,
  • handyman werkzaamheden,
  • reiniging in de voedingsmiddelen industrie.

Op deze manier kunt u verschillende diensten afnemen bij één bedrijf, dit scheelt een hoop gedoe. Ons bedrijf hecht veel waarde aan het maatschappelijke aspect van ondernemen, daarom sponsoren wij onder andere stichting KIKA. Ook zijn onze schoonmaakmiddelen op milieuvriendelijk wijze geproduceerd .

Een schone werkomgeving met ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven!

Ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven weet maar al te goed hoe belangrijk een schone werkomgeving is. Wanneer u een schone werkomgeving heeft werken u en uw medewerkers niet alleen productiever, maar laat uw bedrijf ook een positieve indruk achter bij werknemers en klanten. Ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven zorgt ervoor dat er minder bacteriën en stofdeeltjes in uw bedrijfspand aanwezig zijn. Door regelmatig uw bedrijfspand schoon te laten maken kunt u uw ziekteverzuim tot wel één procent laten dalen, dat is een aanzienlijke besparing!

Makkelijk en snel een schoonmaakbedrijf in Eindhoven bestellen

Waar vele schoonmaakbedrijven in Eindhoven standaard werkuren aanhouden, biedt ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven een 24-uursservice. Maak wanneer het u uitkomt gebruik van onze expertise. Zo komt u de volgende dag aan in een schoon kantoor zonder gestoord te worden. Neem voor vragen geheel vrijblijvend contact op met onze 24/7 klantenservice! Schoonmaker gezocht? Wij zijn te bereiken op het volgende nummer: 088 697 55 60 en via ons contact formulier.

Zit uw bedrijf buiten Eindhoven? Wij zijn ook onder andere beschikbaar als schoonmaakbedrijf in Sittard!

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Menu