Schoonmaakbedrijf Rotterdam

  1. Home
  2. |
  3. Locatie’s
  4. |
  5. Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Schoonmaakbedrijf Rotterdam

Schoonmaakbedrijf in Rotterdam gezocht?

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Rotterdam? Hebben u en uw collega’s geen tijd om uw bedrijfspand schoon te maken? Dan bent u bij Ruitenheer aan het juiste adres. Ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam heeft al bijna 40 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Wij maken schoon op het moment dat het u uitkomt. Dit kan overdag, in de nacht, maar bijvoorbeeld ook in het weekend.

Ruitenheer, uw schoonmaakbedrijf in Rotterdam

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaken zijn wij onze services gaan uitbreiden. Wat heeft u daar aan? Wanneer u meerdere services nodig heeft, kunt u alle services bij Ruitenheer onder één dak uitbesteden. Zo hoeft u niet elke keer met meerdere bedrijven in contact te treden als er iets moet gebeuren. Indien u met ons in contact wilt treden, kan dit zeer gemakkelijk en snel. 24 uur per dag staan wij voor u klaar.

Sponsoring

Wij vinden het als schoonmaakbedrijf belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij. Dit is dan ook de reden dat wij verschillende stichtingen en verenigingen sponsoren. Om u een voorbeeld te geven, wij werken samen met organisaties als Pink Ribbon, KIKA en Edukans onderwijs.

Gediplomeerde schoonmakers gezocht?

Ook goed personeel staat bij ons hoog in het vaandel, daarom werken wij alleen met personeelsleden die over een vakdiploma beschikken of hiervoor in opleiding zijn. Deze personeelsleden passen zich aan het bedrijf van onze klanten aan. Ruitenheer wil alleen met de beste milieuvriendelijke producten werken. Daarom heeft ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam een eigen productlijn aan schoonmaakspullen. Door onze bedrijfsvoering voldoen wij aan de eisen van kwaliteitsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen en veiligheid en milieu. Dit is beoordeeld door een onafhankelijke externe partij.

Betere prestaties op de werkvloer

Een hygiënische werkplek is belangrijk voor een bedrijf. Uit onderzoek is gebleken dat een schone en frisse werkplek bijdraagt aan de werknemerstevredenheid en werknemersprestaties. Ook is er een direct verband tussen ziekte verzuim en de hygiëne van een werkplaats. Naast deze voordelen geeft een schoon kantoor natuurlijk een goede indruk aan klanten en andere belanghebbende of beter gezegd een niet schoon kantoor zorgt voor een slechte reputatie.

Samenwerken?

Wilt u samenwerken met ons schoonmaakbedrijf in Rotterdam? Of heeft u onbeantwoorde vragen? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact op met onze 24-uurs klantenservice! Bel 088 697 55 60 of vul ons contact formulier in.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Menu