Schoonmaakbedrijf Sittard

  1. Home
  2. |
  3. Locatie’s
  4. |
  5. Schoonmaakbedrijf Sittard

Schoonmaakbedrijf Sittard

Ruitenheer, uw schoonmaakbedrijf in Sittard

Laat de expertise van Ruitenheer u dienen op het gebied van schoonmaak. Met bijna 40 jaar ervaring in verschillende branches, is Ruitenheer dé aangewezen partner als schoonmaakbedrijf. Naast ons schoonmaakbedrijf in Sittard hebben wij meerdere vestigingen door het land verspreid. Mocht u beschikken over meerdere vestigingen dan kunt u eenvoudig onder één dak uw schoonmaakwerkzaamheden uitbesteden. Met de schoonmaakwerkzaamheden van Ruitenheer zal uw werkomgeving stralen als nooit tevoren!

Ruitenheer met bijna 40 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf in Sittard

Ruitenheer is werkzaam in allerlei branches, van gezondheidszorg tot dienstverlening en van overheid tot industrie. Door onze professionele werknemers en ons streven naar perfectie, zal uw werkomgeving uiterst schoon worden! Zo weten wij met onze schoonmaakwerkzaamheden het overgrote deel aan stofdeeltjes en bacteriën te verwijderen. Een schone werkomgeving zorgt niet alleen voor meer productiviteit, maar ook voor een verlaging van het ziekteverzuim met ruim één procent! Voor een hygiënisch schone werkomgeving bent u bij ons schoonmaakbedrijf in Sittard aan het juiste adres.

Waarom professionele schoonmaak door Ruitenheer?

Ruitenheer is een professioneel schoonmaakbedrijf in Sittard. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaken weten wij precies wat u nodig heeft. Onze opgeleide medewerkers passen zich aan uw bedrijf aan en gaan onopvallend en grondig te werk. Onze werknemers zorgen voor een uiterst schone uitstraling van uw werkomgeving. Daarnaast is Ruitenheer sponsor van vele sportclubs waaronder ook Jupiler League club Fortuna Sittard, maar ook van stichtingen als KIKA. Wij vinden maatschappelijke betrokkenheid uiterst belangrijk. Daarnaast zijn onze schoonmaakproducten milieuvriendelijk van aard.

Ruitenheer 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u beschikbaar

Ons schoonmaakbedrijf in Sittard is 7 dagen in de week en 24 uur per dag beschikbaar. U kunt daardoor eenvoudig onze diensten buiten uw werktijden om uitbesteden. Zo komt u de volgende dag in een schone werkomgeving aan en heeft u tijdens werktijd geen schoonmakers op de bedrijfsvloer. Ook voor meerdere vestigingen is Ruitenheer uw partner. Wij bieden namelijk een landelijke 24-uurs service aan al uw bedrijfspanden.

Is uw interesse gewekt of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en tarieven? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. U kunt gerust contact met ons opnemen (088 697 55 60) voor vragen of advies, wij staan u graag te woord!

Meer diensten van Ruitenheer

Wist u dat wij u ook kunnen ondersteunen met een van onze andere landelijke diensten?

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Menu