Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige onderhoudsdiensten voor zorgcentra in heel Nederland. Met een toegewijd team van professionals streven we ernaar om de leefomgeving van ouderen en hulpbehoevenden te verbeteren door te zorgen voor een veilige, schone en goed onderhouden omgeving.

Onze dienstverlening bestaat uit onderhoudsactiviteiten, waaronder reparaties, renovaties, schoonmaakdiensten en technisch beheer. We begrijpen dat zorgcentra unieke behoeften hebben, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die rekening houden met de specifieke eisen en wensen van elke instelling.

Onze missie is om zorgcentra te helpen een warme en gastvrije omgeving te bieden waar bewoners zich comfortabel en veilig voelen. We streven ernaar om de last van onderhoud en facilitaire zaken weg te nemen, zodat zorgverleners zich kunnen concentreren op het leveren van de best mogelijke zorg aan hun cliënten. Samen dragen we bij aan het welzijn en de kwaliteit van leven van degenen die afhankelijk zijn van zorgcentra.

Neem vandaag nog contact op met Ruitenheer!

Naast ons contactformulier kunt u ons ook per mail bereiken. Bel ons gerust via 088-6975560

of stuur een mailtje naar info@ruitenheer.nl en wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Waarom kiezen voor Ruitenheer?

Ruitenheer heeft als missie haar klanten volledig te bedienen en de zorgen te ontnemen op het gebied van service en onderhoud. Met ruim 44 jaar ervaring zijn wij uw geschikte partner.