Glasbewassing van hoge kwaliteit voor uw pand

Gevel

Glasbewassing van hoge kwaliteit!

De uitstraling van uw kantoorpand is belangrijk voor het maken van een goede (eerste) indruk. In veel gevallen is het verstandig om de glasbewassing voor uw kantoorpand uit te besteden. Schone ruiten zorgen namelijk voor een frisse en professionele uitstraling. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij dé partner voor glasbewassing van uw locaties. Wij hebben een landelijke dekking en zijn 24/7 bereikbaar. Met een hecht en betrokken team met eigen gediplomeerde medewerkers zijn wij bevlogen en een samenwerkingspartner die met u meedenkt, flexibel is en kwaliteit en professionaliteit voorop heeft staan.

Specialistisch

Wij werken uitsluitend met enthousiaste, gespecialiseerde en deskundige specialisten. Onze mensen vinden wij belangrijk en wij investeren veel in onze medewerkers en geven ze alle ruimte om zich te bekwamen in het vak door het volgen van trainingen en opleidingen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze medewerkers altijd over voldoende middelen, materialen én tijd beschikken om hun werk kwalitatief op het hoogste niveau uit te voeren.

Telescopisch
Telescopisch glasbewassing is het bewassen van hoge ramen vanaf de grond, waarbij gebruik wordt gemaakt van een telescoopsteel met borstel. De telescoopsteel komt tot een hoogte van maar liefst 15 meter. Op deze manier kan elk raam en elke gevel op hoogte met gemak worden bewassen. Om de kwaliteit van excellente glasbewassing te borgen gebruiken wij camera’s op het telescopische steel voor inspectie van ramen en dakgoten. Dit hanteren wij als een van de controlemiddelen voor de wassteelmethode.

Osmose water
Wij gebruiken een eigen osmose-unit. Zo vermijden wij additioneel transport voor de levering van osmose water.

Nog steeds niet helemaal overtuigd? Voor meer informatie neem contact met ons op via danny@ruitenheer.nl of neem een kijkje op onze glasbewassing pagina  Ook kunt u bij onze sociale media kanalen terecht: Instagram, Facebook en LinkedIn

Lees ook deze berichten

[test_dump]