De skyline van Rotterdam kent veel hoogbouw, maar de meest indrukwekkende toevoeging aan de horizon zijn toch wel de hoge gebouwen in de Zalmhaven. Deze week voert Ruitenheer hier glasbewassing uit!

In de Zalmhaven staan twee middelhoge identieke woontorens van 70 meter hoog. Voor deze twee gebouwen is gekozen voor messingkleurige metalen kozijnen, met veel detail in het gevelmateriaal. Dit maakt het extra belangrijk om de ramen en gevel in onderhoud te voorzien. Met deze gedachte is Ruitenheer ingeschakeld, met ons blijft het gebouw in de welverdiende perfecte staat. We zijn trots dat we dit schitterende project op deze schitterende locatie mogen uitvoeren. En zo denken onze specialisten er ook over! Op de foto is goed te zien hoe onze gevel- en glasbewassing specialisten genieten van het werk.

De buitenkant van uw gebouw is het eerste wat bezoekers zien. Daarom is het extra belangrijk om uw ramen en gevel schoon te houden. Ruitenheer doet dit voor u! Ruitenheer heeft een ruim aanbod aan specialisten die graag helpen bij het laten stralen van uw gevel.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.