Rene Vink is vandaag 34 jaar in dienst bij Ruitenheer!!🥳♦️

  1. Home
  2. |
  3. Blog
  4. |
  5. |
  6. Rene Vink is vandaag 34 jaar in dienst bij Ruitenheer!!🥳♦️

Onze collega Rene Vink is vandaag 34 jaar in dienst bij Ruitenheer!!🥳♦️

Rene wordt gezien als een echte steunpilaar binnen het bedrijf. Rene Vink is operationeel manager bij Ruitenheer Calamiteitendienst. Maar zo is het niet altijd geweest. In 1988 kwam Rene bij Ruitenheer terecht, maar in die tijd solliciteerde hij op de functie als glazenwasser. Rene is een echte aanpakker, en dat viel ons op! Rene ontwikkelde zich van glazenwasser naar bedrijfsleider glas en gevelreiniging. Tot Rene met een nieuw idee kwam. Rene is namelijk aanstichter en ontwikkelaar van onze Ruitenheer Calamiteitendienst. Toen de eerste klus, een brand bij een brommerzaak in Geuzenveld Amsterdam, door jou opgelost werd. Wisten wij dat jouw idee werkte!

Tot op heden is Rene Operationeel Manager voor Calamiteitendienst en wordt nog steeds gezien door zowel onze directeur Rene ter Borgh als onze collega’s en vele conculega’s als de beste operationeel manager in Nederland.

Namens Ruitenheer willen we je bedanken voor jouw inzet en de goede samenwerking. We hopen dat er nog veel jaren samen zullen komen. We zijn blij met iemand als jou in het bedrijf. Bedankt Rene Vink!

#ruitenheer #calamiteiten #34 #jaar #in #dienst #trots #gefeliciteerd #service #onderhoud

Lees ook deze berichten

[test_dump]

Menu