Ruitenheer desinfecteert woningruimtes

Ruitenheer desinfecteert woningruimtes zorginstellingen

We zijn inmiddels al weer een paar weken verder in de Corona Covid – 19 crisis en ook wij hebben bepaald niet stil gezeten…alles behalve dat.

Ruitenheer Calamiteitendienst is naast haar normale werkzaamheden als brand en waterschade, de afgelopen weken dagelijks met een team actief om reiniging en desinfectie uit te voeren in vooral de zorgsector waar de meest zware klappen vallen met het aantal besmette en overleden personen. Onze medewerkers komen soms in de meest schrijnende situaties terecht waarbij het leed onbeschrijfelijk is !!

Er gebeuren ook gelukkig goede dingen, veel liefdevol en hardwerkend zorgpersoneel die een hoop leed proberen te verzachten.

Ook wij dragen ons steentje bij om in de zorginstellingen  besmette kamers en afdelingen te reinigen en desinfecteren na een overlijden en verspreidingsrisico’s zoveel als mogelijk in te dammen.

Onder strak protocol met persoonlijke beschermingsmiddelen, de juiste reiniging en desinfecteer methodes en een grote dosis motivatie gaan we er voor, elke dag weer !!!

We krijgen er gelukkig een hoop dankbaarheid voor terug, en dat houd ook ons op de been.

Tot slot delen wij even een klein gedichtje wat we aantroffen van een zorgverlener en er allemaal een beetje stil van werden.

“Lieve ouders, opa’s en oma’s, zorgzaam verpleegd achter gesloten deuren.

Hun kinderen en kleinkinderen missend, oneindig groot verdriet, zij treurden.

Gestorven ouders en grootouders, zij hebben hun liefde, alles gegeven.

Ze moesten nu in eenzaamheid afscheid nemen van het leven”

Stay strong en blijf alsjeblieft gezond !!!

Lees ook deze posts

Menu