Glazenwasser in Rotterdam

Ruitenheer is op zoek naar glazenwassers in de regio Rotterdam!

Wij zijn op zoek naar glazenwassers in verband met de uitbreiding van onze diensten en locatie in Rotterdam en omgeving!

Wil jij werken bij hét toonaangevende bedrijf in service en onderhoud van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ruitenheer is één van de grotere 24-uurs service en onderhoudsbedrijven van Nederland en heeft ruim 40 jaar ervaring in de meest uiteenlopende branches. Van overheid tot gezondheidszorg, van industrie tot dienstverlening. 100% tevreden klanten, daar doen we het voor! Of het nu een woning is op de begane grond of een torenhoog flatgebouw, jij zorgt altijd voor een vlekkeloos uitzicht.

Prachtige gebouwen waarbij jij glasbewassing uitvoert

Met mooie klanten zoals de Schouten toren, Delftse Poort en de hoogste woontoren van de Benelux: De Zalmhaven maakt Rotterdam dé plek waar jij als glazenwasser wil werken!

Een werkgever die om haar werknemers geeft!

Word jij enthousiast van een werkgever waar hard werken en gezelligheid hand in hand gaan? Werk jij graag in de buitenlucht en ben je toe aan vastigheid? Twijfel dan niet om te solliciteren op deze functie, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op!

Wordt jij onze nieuwe glasbewassingspecialist?

Zijn dit nog niet genoeg redenen om te solliciteren? Bekijk de vacature op onze website voor nog meer redenen om bij Ruitenheer te solliciteren!

Bekijk de gehele vacature op onze website.

#vacature #rotterdammakeithappen #glazenwassers #rotterdammakeithappen

 

Lees ook deze berichten

[test_dump]