Ruitenheer Hygiene Care licht The Niu Hotel uit

Ruitenheer Hygiëne Care
We zijn trots op al onze klanten, maar een klant die we vandaag graag willen uitlichten is the Niu Hotels in Amsterdam en Haarlem. The Niu Hotel maakt vol tevredenheid gebruik van de service en producten van Ruitenheer Hygiëne Care. Deze mooie hotels gelegen in Amsterdam en Haarlem beschikken over 330 kamers en bieden plaats voor vele bezoekers. Neem een kijkje op de website van The Niu Hotel voor een mooi verblijf in Amsterdam en/of Haarlem. En maak tegelijkertijd gebruik van de door ons verzorgde sanitaire producten.
Website: www.niuhotel.nl

Ruitenheer Hygiëne Care regelt alles op het gebied van hygiëne care en toilethygiëne. Met onze ruime 43 jaar ervaring in deze branche weten wij precies wat belangrijk is voor uw bedrijf. Zo voorzien wij onder andere hotels, sportscholen, restaurants, universiteiten en verschillende kantoren in hun hygiëne care producten.
Bent u nog opzoek naar de juiste partner in de hygiëne care? U kunt stoppen met zoeken! Dit is wat Ruitenheer Hygiëne Care zo uniek maakt!

– De scherpste prijzen Ruitenheer Hygiëne Care kan altijd een besparend aanbod doen op de producten, dit komt door de deals met de merken die in de loop der jaren zijn afgesloten.

– Wij zijn meedenkend met de wensen van de klant, zo is ons assortiment ruim genoeg om te kunnen variëren in merk/kwaliteit per product.

-Ruime en eigen voorraad zo hoeven wij de klant nooit lang te laten wachten.

– Snelle & transparante levering wij leveren alle producten binnen 24 uur na de bestelling tot maximaal 2 werkdagen. Daarnaast zijn wij erg transparant mocht de klant in nood zijn en een product met spoed nodig hebben zorgen wij er altijd voor om deze klant hier dezelfde dag van te voorzien.

-Gemakkelijk bestelproces, wij hebben voor onze klanten het bestelproces erg gemakkelijk gemaakt. Zo hebben wij een speciale ordersite waar de klant een eigen account op krijgt. Op dit account staan de samen overeengekomen producten en prijzen van de klant. Zo kan de klant makkelijk per product selecteren hoeveel zij hiervan willen bestellen.

– Binding met de klant, elke klant krijgt bij ons een speciaal contactpersoon aangewezen waarbij zij met al hun vragen en/of opmerkingen terecht kunnen.

– Ervaring, Ruitenheer Hygiëne Care heeft al ruim 43 jaar ervaring in deze branche.

Bent u al overtuigd? Of wilt u graag verder in gesprek? Mail dan naar jeffrey@ruitenheer.nl voor een vrijblijvend aanbod voor uw sanitaire producten.

Lees ook deze berichten

[test_dump]