Ruitenheer opent 1e kantoor in Rotterdam

Waarom gaat Ruitenheer uitbreiden naar Rotterdam?

Ruitenheer is veelal actief in Rotterdam, daarom is het voor Ruitenheer een logische stap om een kantoor te openen in Rotterdam. Het operationeel kantoor zal als een nieuwe basis optreden voor onze werknemers uit die regio. Ruitenheer heeft als missie haar klanten volledig te bedienen en de zorgen te ontnemen op het gebied van service en onderhoud. Wij geloven dat wij onze service en onderhoud net zo goed of zelfs beter kunnen uitvoeren met een kantoor in die regio.

Met veel plezier voeren wij onze werkzaamheden uit voor vele klanten zoals de Schouten toren, kledingconcern C&A, de Midrise torens en de hoogste woontoren van de Benelux: De Zalmhaven.

Momenteel beschikken wij over een hoofdkantoor dat gevestigd is in Almere, daarnaast hebben wij een operationeel kantoor in Almere en eén in Diemen. Maar onze ambitie is groot en daarom gaan we uitbreiden!ruitenheer in rotterdamruitenheer in rotterdam

ruitenheer in rotterdamWie is Ruitenheer?

Mocht u nog niet bekend zijn met ons bedrijf, Ruitenheer is een bundeling van diverse specialistische bedrijven actief in de bouw en facilitaire sector. Wij leveren totaaloplossingen op het gebied van service en onderhoud, zoals gevelonderhoud, schoonmaak, hygiëne care, schilderwerk, calamiteiten en glasbewassing. Alles voor uw pand onder één dak.

Ruitenheer en Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ruitenheer is ook een bedrijf dat maatschappelijk, sociaal en sportief betrokken is. Naast de sponsoring bij diverse (sport)verenigingen ondersteunt Ruitenheer ook vele stichtingen, instellingen en goede doelen welke uitzonderlijk goed werk verrichten voor onze maatschappij.

Afgelopen jaar hebben wij maatschappelijk ingezet getoond in Rotterdam door aan verschillende goede doelen spullen te doneren zoals schoolspullen, leesboeken, speelgoed en knutsel spullen. Wij hebben contact opgenomen met Jarige job en labyrint zorg B.V. en hebben de spullen zelf langsgebracht.

jarige job rotterdam doneeractie

Bekijk hier onze meest recente steun aan de maatschappij of volg ons op LinkedIn om toekomstige acties in de gaten te houden.

Lees ook deze berichten

[test_dump]